Ugrás a kezdőlapra
EUIPO
Védjegyeinek és formatervezési mintáinak védelme az Európai Unióban

Szellemi tulajdonának védelme az Európai Unióban

 

Egyszerű benyújtás (Easy Filing form)

A védjegy bejelentése nem jelent lajstromozást. Amennyiben bejelentését elutasítják, nem részesül semmilyen visszatérítésben.

A legtöbb bejelentést azért utasítják el, mert már valaki más bejelentett egy azonos vagy hasonló védjegyet, vagy mert a védjegy nem megkülönböztető jellegű. A minél gördülékenyebb bejelentés érdekében javasoljuk, hogy tekintse meg ezt a videót:

Új bejelentés

Ha a videó megtekintése után továbbra is kétségei vannak védjegye lajstromozhatóságával kapcsolatban, ingyenes, személyre szabott, szellemi tulajdonra vonatkozó támogatást igényelhet, illetve a nyitvatartási időben (hétfőtől péntekig, közép-európai idő szerint 8:30 és 18:00 között) beszélhet az EUIPO információs központjának munkatársaival.

Ez az útmutatás nem minősül jogi tanácsadásnak. Amennyiben inkább jogi segítségnyújtást szeretne, tekintse meg jogi képviselőink adatbázisát!

Weboldalunk a felhasználói élményt javító technikai funkciókat támogató sütiket (cookie-kat), valamint webanalitikai eszközöket is használ. További információért kattintson ide