Ugrás a kezdőlapra
EUIPO
Védjegyeinek és formatervezési mintáinak védelme az Európai Unióban

Szellemi tulajdonának védelme az Európai Unióban

Hogyan adhatók könyvjelzők a User Area felülethez?

A User Area lehetővé teszi, hogy kedvenc weboldalai a statisztikai platformról gyorslinkeken keresztül elérhetőek legyenek. A „Gyorshivatkozások" widget segítségével bármely oldal megjelölhető weboldalunkon.

Gyorshivatkozások widget

Első lépésként hozzá kell adnia a „Gyorshivatkozások" widgetet statisztikai platformjához. A widgetek kis ablakok, amelyeket a statisztikai platformjához adhat, hogy bizonyos weboldalakhoz állandóan hozzáférhessen. A „Widgetek hozzáadása" opciót a legördülő menüben lefelé navigálva találja a statisztikai platform nézetben.

Kattintson a „Gyorshivatkozások" opcióra.

„Gyorshivatkozások

Most már készen áll arra, hogy hivatkozásokat adjon a widgethez. Navigáljon weboldalunk bármelyik oldalára és kattintson a „Hozzáadás a gyorshivatkozásokhoz" ikonra Hozzáadás a gyorshivatkozásokhoz ikon képernyője jobb oldalán.

Hozzáadás a gyorshivatkozásokhoz opció az EUIPO weboldalának díjakra és fizetésekre vonatkozó részén

Mikor megjelenik egy felugró ablak, csak kattintson a „Gyorshivatkozások" opcióra, majd a „megerősítés" gombra.

Gyorshivatkozások felugró ablak

Ha visszamegy a User Area felületre, láthatja, hogy a hivatkozást a rendszer hozzáadta a widgethez.

Gyorshivatkozások widget

A „Gyorshivatkozások" widget a webhely minden oldalának jobb oldalán lévő navigációs menü alján található „Hozzáadás a gyorshivatkozásokhoz" opcióból is hozzáadható a platformhoz. Egyszerűen kattintson az „Új gyorshivatkozás modul hozzáadása" opcióra.

Gyorshivatkozások felugró ablak

Milyen funkciók állnak még rendelkezésre?

Annyi gyorshivatkozás widgetet hozhat létre, amennyit csak szeretne. Amennyiben törölni kíván egy widgetet, kattintson az X gombraWidget törlése gomb. Egy widget nevének megváltoztatásához kattintson a szerkesztés ikonra Widget szerkesztése gomb és a cím mezője szerkeszthetővé válik.

Gyorshivatkozások widget

Az alábbi szerkesztési funkciók is elérhetőek

  • Egy hivatkozás eltávolításához kattintson az X ikonra
  • A hivatkozások átrendezéséhez kattintson a négy nyilat tartalmazó ikonra, majd az egérrel húzza a megfelelő helyre a hivatkozásokat
A gyorshivatkozások widget szerkesztési opciói

A web egyéb szempontjaival kapcsolatban támogatási központunkban további gyakran ismételt kérdések találhatók.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.