Ugrás a kezdőlapra
EUIPO
Védjegyeinek és formatervezési mintáinak védelme az Európai Unióban

Szellemi tulajdonának védelme az Európai Unióban

Hogyan tudok testreszabni és kinyomtatni egy nézetet az eSearch plus-ban?

Az eSearch plus a védjegyeket, formatervezési mintákat, jogosultakat, képviselőket és értesítőket tartalmazó adatbázisunkhoz való hozzáférést biztosítja. Az olyan alapvető információk mellett, mint a védjegy típusa vagy a közzététel dátuma, bejelentkezés után speciális funkciókhoz is hozzáférhet (például a riasztásokhoz), illetve letölthet egy adott ügyhöz kapcsolódó levelezést.

Az eSearch plus-ban keresési paraméterként képeket megadva ábrás védjegyekre is kereshet. A hasonló kinézetű védjegyek kereséséhez húzza az adott képet a keresőmezőbe.

A keresési eredményeket testreszabhatja, és saját preferenciái szerint nyomtathatja ki.

Az eSearch plus az EUIPO honlapjának jobb felső sarkából, illetve a keresőmezőből érhető el:

Képernyőfelvétel arról, hogy hol lehet védjegyekre és formatervezési mintákra keresni

A keresési eredmények között kattintson a fájl nevére vagy a „+ info" linkre.

A fájl részletes nézete

Alapbeállításként az eSearch plus egy fájllal kapcsolatos valamennyi rendelkezésre álló információt megjelenít különböző mezőkben. Az információk megjelenési sorrendjét a mező fejlécének szürke területére való jobb egérkattintással változtathatja meg. Ekkor egy négy nyilat tartalmazó Mozgatás ikon ikon jelenik meg; ezután az adott mezőt a kívánt helyre húzhatja. A fájl kinyomtatásakor az információk ebben a sorrendben fognak szerepelni.

Az adott mezőt a kívánt helyre húzhatja

Az eSearch plus-ban arra is lehetősége van, hogy egy mező tartalmát megjelenítse vagy elrejtse az adott mező fejlécének jobb oldalán található kék nyilakra Nyíl ikon mezők megjelenítésére vagy elrejtésére kattintva.
A fájl tetején található dupla nyilak az összes tartalom megjelenítésére vagy elrejtésére szolgálnak Dupla nyilak ikon az összes tartalom megjelenítésére vagy elrejtésére

Csak a képernyőn látható tartalom fog szerepelni a nyomtatáson.

Megtekintés rejtett tartalommal

* Megtekintés rejtett tartalommal

Megtekintés látható tartalommal

* Megtekintés látható tartalommalMiután kiválasztotta és elrendezte a szükséges információkat, már csak a „Nyomtatás" gombra kell kattintania a képernyő jobb felső sarkában.

Nyomtatás gomb

A web egyéb szolgáltatásaival kapcsolatban támogatási központunkban további gyakran ismételt kérdések találhatók.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.