Ugrás a kezdőlapra
EUIPO
Védjegyeinek és formatervezési mintáinak védelme az Európai Unióban

Szellemi tulajdonának védelme az Európai Unióban

 

eSearch plus keresőmotorunkon keresztül egyszerűen benyújthat európai uniós védjegyre vagy közösségi formatervezési mintára vonatkozó fellebbezést. Ehhez be kell jelentkeznie.

Nyissa meg az eSearch plus-t, és a keresőmezőben adja meg azt az EU védjegyet vagy formatervezési mintát, amelyre a fellebbezés vonatkozik.

Tervezetek rész

A keresési eredmények oldalán válassza ki a releváns védjegyet/formatervezési mintát, és kattintson a „+ info" linkre vagy a védjegy/formatervezési minta nevére.

Megjelenik a védjegy/formatervezési minta részletes nézete, amely megmutatja az adott üggyel kapcsolatos összes rendelkezésre álló információt.

'Mentés' gomb a lajstromozott közösségi formatervezési minta bejelentésben

Lépjen az idővonal alatt található „Műveletek és kommunikáció" részhez, majd kattintson a „Fellebbezés" gombra.

'Mentés' gomb a védjegybejelentésben

Egy felugró ablak jelenik meg, amelyben számos kitöltendő mező található.

Személyes referenciaszám az online bejelentésében

Írjon üzenetet (opcionális) és csatolja az előzőleg kitöltött, itt letölthető fellebbezési űrlapot. Kérjük, ne felejtse el aláírni az űrlapot.

Referenciaoszlop a tervezetek táblázatában

Egy PDF dokumentum jelenik meg, amely tartalmazza az Ön üzenetét és a csatolt fellebbezési űrlapot. Most ellenőrizheti a részleteket, szükség esetén módosíthatja őket, és/vagy a PDF dokumentumot számítógépére mentheti. A fellebbezés benyújtásához kattintson a „Megerősítés" gombra.

Referenciaoszlop a tervezetek táblázatában

A web egyéb szolgáltatásaival kapcsolatban Támogatási Központunkban további gyakran ismételt kérdések találhatók.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.