Ugrás a kezdőlapra
EUIPO
Védjegyeinek és formatervezési mintáinak védelme az Európai Unióban

Szellemi tulajdonának védelme az Európai Unióban

Hogyan nyújthatok be közösségi formatervezési minta megsemmisítésére irányuló kérelmet?

A megsemmisítésre irányuló kérelem benyújtásához be kell jelentkeznie saját User Area felületére. Navigáljon eSearch plus keresőmotorunkhoz, és adja meg a megsemmisíteni kívánt formatervezési minta nevét.

A keresési eredmények között kattintson a releváns védjegy/formatervezési minta nevére vagy a „+ info” linkre. Megjelenik a formatervezési minta részletes nézete, amely megmutatja az adott üggyel kapcsolatos összes rendelkezésre álló információt.


 

Amennyiben formatervezési mintát kíván megsemmisíteni, navigáljon a „Műveletek és kommunikáció” részhez. Kattintson az „RCD” gombra, majd a „Törlés” opcióra.


 

Ekkor egy felugró ablak nyílik meg:


 

Írjon üzenetet (opcionális) és csatolja a vonatkozó melléklet(ek)et.

Kérjük, ne felejtse el aláírni a melléklet(ek)et.


Ezután egy PDF dokumentum jelenik meg, amely tartalmazza az Ön által megadott információkat. Ezeket az információkat ellenőrizheti, szükség esetén módosíthatja és/vagy a PDF dokumentumot számítógépére mentheti. A benyújtáshoz kattinstson a „Megerősítés” gombra.


 

A web egyéb szempontjaival kapcsolatban támogatási központunkban további gyakran ismételt kérdések találhatók.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.