Ugrás a kezdőlapra
EUIPO
Védjegyeinek és formatervezési mintáinak védelme az Európai Unióban

Szellemi tulajdonának védelme az Európai Unióban

Tulajdonosok / képviselők

Ha Ön képviselő, a felhasználó felületen hozzáférhet a tulajdonosok listájához, az 'Owner(s)' (tulajdonosok) lap megnyitásával.

Owners section in the User Area

Egy tulajdonos adatainak megtekintéséhez kattintson az azonosítójára, és az adatok láthatók lesznek a keresőben eSearch plus. A tulajdonos neve és címe online megváltoztatható a detail view nézetben az eSearch plus-szal.


  • Megjegyzések
    • Új megjegyzés hozzáadása: Kattintson a világosszürke ikonra azon elem mellett, amire vonatkozó megjegyzést kíván hozzáfűzni. Ekkor egy új felugró ablak nyílik meg. Írja be megjegyzését, majd mentse el ('Save' gomb).

    • Meglévő megjegyzések: Ha már van egy elemhez kapcsolódóan megjegyzés, a megjelenített ikon sötétszürke színű. A meglévő megjegyzéseket ugyanúgy lehet szerkeszteni, mint ahogy az a 'Dashboard' szakasznál bemutatásra kerül.

  • Vcard

    A Vcard, az elektronikus névjegykártya standard fájlformátuma neveket, címeket, telefonszámokat, webcímeket, logókat, fotókat és audió klippeket tartalmazhat.

    Kattintson a táblázat Vcard oszlopában található ikonra. Ekkor egy új felugró ablak nyílik meg. Válassza ki azt a programot, amivel a Vcardot használni szeretné (Microsoft Outlook az alapbeállítás).

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.