Ugrás a kezdőlapra
EUIPO
Védjegyeinek és formatervezési mintáinak védelme az Európai Unióban

Szellemi tulajdonának védelme az Európai Unióban

Ez a szakasz az EUIPO környezetvédelmi céljaival kapcsolatos dokumentációt tartalmazza, amelyek összhangban állnak a fenntartható növekedésre irányuló EU2020 stratégiával. A munkahelyi fenntarthatóság az EUIPO-nál a Hivatal tevékenységei által kiváltott környezeti hatások minimalizálásához kapcsolódik, és az integrált szervezetirányítási rendszerek politikájának a része.

Az EUIPO környezetvédelmi nyilatkozata

 

A Hivatal környezetvédelmi nyilatkozata a környezeti hatások minimalizálását specifikus rendelkezések révén célzó erőforrás-gazdálkodás és kibocsátás-csökkentés módjait részletezi.


PDF

ADM-12-65 sz. határozat

Az EMAS programra és az egészségvédelmi, biztonsági és környezetvédelmi bizottságra vonatkozó határozat

Az ügyvezető igazgató határozata azt az üzletpolitikát határozza meg, amely fenntartja az EMAS regisztrációt a létesítményekre és bizonyos tevékenységekre vonatkozóan, valamint tartalmazza a környezetvédelmi üzletpolitikát is.


PDF

BREEAM® tanúsítvány

Közzététel: 2016. szeptember 30.

A kihívást jelentő BREEAM® környezetvédelmi normák teljesítését igazoló EUIPO tanúsítványt az infrastrukturális projektekre alkalmazzák.


PDF

Az EU Környezetvédelmi Vezetési és
Hitelesítési Rendszere (EMAS)

 

Az EUIPO szigorúan betartja az EMAS normáit, amelyeket az Európai Bizottság szervezetek és vállalkozások számára fejlesztett ki 2008-ban.


Bővebben >>

Document Date Download
Carbon Footprint report 2021 23/08/2022 PDF
Carbon Footprint report 2020 06/07/2021 PDF
Carbon Footprint report 2019 09/07/2020 PDF

 

Cím DIN Létrehozva Nézet
Can’t find what you are looking for? Request here
This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.