Ugrás a kezdőlapra
EUIPO
Védjegyeinek és formatervezési mintáinak védelme az Európai Unióban

Szellemi tulajdonának védelme az Európai Unióban

Menu

Az EUIPO hálózatok sorát működteti, amelyek felölelik a szellemi tulajdon életciklusának valamennyi aspektusát. Az ismeretmegosztás, az európai és nemzetközi együttműködés, a szellemi tulajdoni jogsértések európai megfigyelőközpontja, a felhasználói szervezetek és vállalkozások tájékoztatása mind a Hivatal szociális és kapcsolati tőkéjét képezik. Itt az EUIPO más európai és nemzetközi szellemi tulajdonjogi hivatalokkal, érdekelt felekkel és a tágabb értelemben vett felhasználói közösséggel, valamint nemzetközi szervezetekkel és az EU más intézményeivel és ügynökségeivel folytatott kapcsolatához és együttműködéséhez kapcsolódó dokumentumok találhatók.

A Megfigyelőközpont többéves terve

A Megfigyelőközpont 2019–2020. évi kiterjesztett többéves terve a 2014–2018. évi többéves tervet meghosszabbította az EUIPO 2020. évi stratégiai terve érvényességének lejártáig (2020. június). A Megfigyelőközpont következő öt évre szóló stratégiai célkitűzései és fő kezdeményezései teljes egészükben az EUIPO 2025. évi stratégiai tervének részét képezik.


PDF

Az EUIPO akadémia
tanulási portálja

 

Az EUIPO akadémia tanfolyamokat, webináriumokat és online oktatóanyagokat állít össze a szellemi tulajdoni témáiban. A tanfolyamok a szellemi tulajdonhoz kapcsolódóan alapvető információktól kezdve a specifikus jogi problémákról vagy jogérvényesítési témákról szóló összetett modulokig terjednek.
 


Bővebben >>

EUIPO/Alicante hatástanulmány

 

Az alicantei kereskedelmi kamara jelentéseket készített az EUIPO-nak az alicantei régióra és a valenciai közösségre gyakorolt kereskedelmi és szociális hatásairól.


PDF

Pan-European Seal
szakmai gyakorlat program

 

A Pan-European Seal szakmai gyakorlat program az egyetemi diploma megszerzését követő, egyéves fizetett gyakornoki lehetőség, amelyet az EUIPO, az Európai Szabadalmi Hivatal és egyetemi partnereik szerveznek.


Bővebben >>

 

Cím DIN Létrehozva Nézet
Can’t find what you are looking for? Request here
Az oldal utolsó frissítése 20-09-2021
Weboldalunk a felhasználói élményt javító technikai funkciókat támogató sütiket (cookie-kat), valamint webanalitikai eszközöket is használ. További információért kattintson ide