Ugrás a kezdőlapra
EUIPO
Védjegyeinek és formatervezési mintáinak védelme az Európai Unióban

Szellemi tulajdonának védelme az Európai Unióban

Menu

Képzett, elkötelezett és kiegyensúlyozott munkaerő létrehozása érdekében az EUIPO beruház az egyénekbe, valamint munkahelyi egészségvédelmükbe és biztonságukba. Ez a rész a Hivatal humánerőforrással és személyzettel kapcsolatos hatáskörére vonatkozó dokumentumokat tartalmazza, ideértve a humánerőforrás-osztály éves jelentését és a Hivatal struktúrájára vonatkozó adminisztratív határozatokat is.

A humánerőforrás-osztály
éves jelentése

 

Az EUIPO humánerőforráshoz kapcsolódó főbb tevékenységei és eredményei, ideértve a személyzeti ügyekkel kapcsolatos adatokat és statisztikákat és egyéb információkat is.


PDF

Az EUIPO csalás elleni
stratégiája

 

A Hivatal csalás elleni stratégiája, amelynek célja, hogy az EUIPO valamennyi tevékenységébe beépüljön a csalás elleni kultúra.


PDF

Éves személyzet
politikai terv

Közzétéve: 2017. 12. 19.

A terv a munkaprogramhoz és az ahhoz tartozó költségvetéshez kapcsolódva, a munkaprogramban szereplő tevékenységek és projektek végrehajtásához biztosítja a szükséges erőforrásokat.


PDF

Személyzeti szabályzat és alkalmazási feltételek

Közzétéve: 2013. 12. 17.

A személyzeti szabályzat egy hivatalos dokumentum, amely részletesen leírja az európai közszolgálatra vonatkozó szabályokat, elveket és munkafeltételeket.


PDF Bővebben >>

Dokumentum Dátum Letöltés
Munkavállalói elégedettségi felmérés 2018. 04. 14. PDF
Székhely-megállapodás 2013. 08. 29. PDF
Az összeférhetetlenségek megelőzésére és kezelésére vonatkozó iránymutatások   PDF

 

Cím DIN Létrehozva Nézet
Can’t find what you are looking for? Request here
Az oldal utolsó frissítése 11-05-2022
Weboldalunk a felhasználói élményt javító technikai funkciókat támogató sütiket (cookie-kat), valamint webanalitikai eszközöket is használ. További információért kattintson ide