Ugrás a kezdőlapra
EUIPO
Védjegyeinek és formatervezési mintáinak védelme az Európai Unióban

Szellemi tulajdonának védelme az Európai Unióban

Az összetett keresés találatai

A találatok ugyanazon fül alatt jelennek meg, ahol a keresést végezte.

Az eSearch oldalanként maximum 15 találatot jelenít meg. Ha egy másik oldalon szereplő találatokat szeretne megtekinteni, kattintson a jobb felső sarokban található egyik oldalszámra, illetve az egymást követő oldalak megtekintéséhez a jobbra vagy balra mutató nyílra.

Az összes keresési találat száma a fül címkéje mellett jelenik meg, például 197 keresési találat 14 oldalon 0,338 másodperc alatt. A találatok száma, az oldalak száma és a kereséshez szükséges idő a találatok felett látható.

Az adott keresési fültől függően az ikonok és a különböző opciók a találatlista felett találhatók:

 • Riasztás beállítása (a „Védjegyek” és a „Formatervezési minták” füleknél jelenik meg)

  A riasztásokat a következő ikonra kattintva állíthatja be: Riasztás ikon A riasztásokról további információkat itt találhat.

 • RSS csatorna (valamennyi fülnél megjelenik)

  Az RSS csatornák (amelyek a gyakran frissülő információk megjelenítésére szolgálnak) a következő RSS ikonra kattintva aktiválhatók: Rss ikon

 • PDF (valamennyi fülnél megjelenik)

  Az aktuális oldalon megjelenő találatokat PDF formátumban is megtekintheti, ha a következő PDF ikonra kattint:Pdf ikon

  Megjegyzés: Mivel az alkalmazás az alapbeállítás szerint oldalanként legfeljebb 15 találatot tud megjeleníteni, a PDF csak az első 15 találatot tartalmazza. Ha a PDF-ben több találatot szeretne megjeleníteni, navigáljon a következő oldalra és ismét kattintson a PDF ikonra. A műveletet szükség szerint ismételje. A találatok számát mutató sávtól jobbra található legördülő menüben visszaállíthatja az alkalmazást, hogy oldalanként több találatot mutasson.

 • vCard (a „Jogosultak” és a „Képviselők” füleknél jelenik meg)

  A vCard, amely egy nevet, címet, telefonszámokat, e-mail címet és egyéb elérhetőségeket tartalmazó, standard fájlformátumú elektronikus névjegykártya, a „Jogosultak” és a „Képviselők” fülön a találatok mezőjében jobboldalt, a következő ikonra kattintva jeleníthető meg: Vcard ikon

 • A találatok szűrése

  Az összetett keresés találatait tovább szűrheti az alábbi előre meghatározott szűrési feltételekkel (ehhez kattintson a „Szűrők láthatóvá tétele” ikonra a találatok felett, a jobb oldalon):

  • EU védjegyek esetében: EU védjegy- és nemzetközi védjegy-lajstromozás státusza, közzétételi rész, nizzai osztály és védjegytípus
  • Lajstromozott közösségi formatervezési minták esetében: Lajstromozott közösségi formatervezési minta státusza, locarnói osztály, közzétételi rész és jogosult országa
  Tulajdonságok

  A keresés pontosítása
  Az összetett keresés képernyőjére való visszatérés nélkül tovább pontosíthatja a keresését, ha az oszlopban felsorolt valamelyik „Tulajdonság” elemre kattint.

  Tulajdonságok

  Az új feltétel figyelembevételével finomíthatja a keresést. Ezt a lépést ismételve további keresési feltételeket adhat meg.

  A találatok részleteinek megtekintéséhez görgesse le az oldalt.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.