Ugrás a kezdőlapra
EUIPO
Védjegyeinek és formatervezési mintáinak védelme az Európai Unióban

Szellemi tulajdonának védelme az Európai Unióban

Az egyszerű keresésből származó találatok

A találatok négy fül alatt jelenhetnek meg:

 • Védjegyek
 • Formatervezési minták
 • Jogosultak
 • Képviselők

Vegye figyelembe, hogy az alapbeállítás a védjegyeket mutatja. A formatervezési mintákra, a jogosultakra és a képviselőkre vonatkozó találatok megjelenítéséhez kattintson a táblázat tetején a megfelelő fülre.

Az alkalmazás oldalanként legfeljebb 15 találatot tud megjeleníteni. Egy másik oldalon szereplő találatok megtekintéséhez kattintson a táblázat jobb felső sarkában található oldalszámok egyikére, vagy az egymást követő oldalak megtekintéséhez a jobbra vagy balra mutató nyílra. Az összes találat száma a fül megnevezése mellett látható, például: „197 találat 14 oldalon 0,338 másodperc alatt.”

Egyszerű keresés képernyőképe az eSearch keresőben
 

A listanézetben a fül megnevezése alatt az alábbi ikonok láthatók:

 • Riasztás beállítása (a „Védjegyek” és a „Formatervezési minták” füleknél jelenik meg)

  A riasztásokat a következő ikonra kattintva állíthatja be: Riasztás ikon A riasztásokról további információkat itt találhat.

 • PDF (valamennyi fülnél megjelenik)

  Az aktuális oldalon megjelenő találatokat PDF formátumban is megtekintheti, ha a következő PDF ikonra kattint:Pdf ikon

  Megjegyzés: Mivel az alkalmazás az alapbeállítás szerint oldalanként legfeljebb 15 találatot tud megjeleníteni, a PDF csak az első 15 találatot tartalmazza. Ha a PDF-ben több találatot szeretne megjeleníteni, navigáljon a következő oldalra és ismét kattintson a PDF ikonra. A műveletet szükség szerint ismételje.

 • vCard (a jogosultak és a képviselők fülek alatt)

  A vCard, amely egy nevet, címet, telefonszámokat, e-mail címet és egyéb elérhetőségeket tartalmazó, standard fájlformátumú elektronikus névjegykártya, a „Jogosultak” és a „Képviselők” fülön a találatok mezőjében jobboldalt, a következő ikonra kattintva jeleníthető meg: Vcard ikon

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.