Ugrás a kezdőlapra
EUIPO
Védjegyeinek és formatervezési mintáinak védelme az Európai Unióban

Szellemi tulajdonának védelme az Európai Unióban

Összes jegyzékem kezelése

A rendszer ezen része menti az alkalmazásban létrehozott jegyzékeket. Ha több jegyzéken dolgozik, ez az eszköz segít azok kezelésében, szerkesztésében és újbóli felhasználásában. Az Adminisztrátor felhívja a figyelmet a harmonizált adatbázis legutóbbi változásaira, ösztönzi a Fast Track ügyintézést, valamint lehetőséget biztosít megnevezések javaslatára a havi megnevezés-felüvizsgálatra.

Az Adminisztrátoron belül három fontos műveleti fül érhető el:

 • Saját jegyzék

  Új
  itt láthatja a létrehozott áru- és szolgáltatásjegyzékeket, valamint azok részleteit, például a jegyzék nevét, a nyelvet, az osztályokat, a harmonizált adatbázisnak való megfelelést, a legutóbbi frissítéseket és a műveleteket.

  A következő műveletek hajthatók végre.

  Figyelmeztet, hogy a harmonizált adatbázisban megváltozott egy megnevezése és a Legutóbbi változások fülre irányítja Önt.

  Szerkesztésre megnyitja az Árujegyzék összeállítása alkalmazást.

  Letölti a kiválasztott jegyzéket – a jegyzék külső dokumentumként számítógépére való mentéséhez kattintson a Letöltés gombra. A felugró ablakban választhatja ki a letölteni kívánt formátumot (.txt vagy .csv), és hogy hol szeretné megtekinteni a saját számítógépén. Felhívjuk a figyelmét, hogy a letöltéshez regisztrált felhasználónak kell lennie. Ha Ön még nem regisztrált, a feliratkozáshoz meghívót fog kapni.

  Exportál az elektronikus benyújtás felé (az összetett vagy az ötlépéses űrlap segítségével) – válassza ezt, ha áru- és szolgáltatásjegyzéket kíván az elektronikus benyújtáshoz exportálni. Majd válassza ki az elektronikus benyújtás preferált módját – összetett vagy ötlépéses űrlap.

  Törli a jegyzéket – kattintson ide jegyzéke végleges törléséhez.

  Kiterjeszti a jegyzék tartalmát vagy megjegyzéseket ad hozzá, illetve szerkeszt.

  A fül segítségével új jegyzéket hozhat létre. A fül automatikusan az Árujegyzék összeállítása alkalmazáshoz irányítja Önt.

  Gyors böngészést végezhet jegyzékében.

  Ha több jegyzéket tart fenn, kérheti az Adminisztrátortól, hogy oldalanként egy bizonyos számú jegyzéket jelenítsen meg.

   

 • Legutóbbi változások a harmonizált adatbázisban

  Ezen a részen megtekintheti a harmonizált adatbázis legutóbbi változásait és szükség esetén módosíthatja megnevezéseit. A harmonizált adatbázist havonta frissítik, hogy az kövesse a piacot és a felhasználók szükségleteit. Az egyes frissítések a résztvevő harmonizált hivatalok osztályozási szakembereinek többségi szavazatát követik. Ebben az áttekintésben a 2015 márciusában hozzáadott és törölt megnevezéseket láthatja.

   

 • Javasolt megnevezéseim

  kattintson ide, ha megnevezést kíván javasolni a harmonizált adatbázisba. Havonta legfeljebb öt megnevezést javasolhat és itt ellenőrizheti státuszukat.

  A javasolt megnevezés státuszát itt ellenőrizheti:. Javaslatát először osztályozási szakembereink vizsgálják meg, akik eldöntik, hogy azt lehet-e jóváhagyásra javasolni, vagy érvénytelennek minősül-e. A jóváhagyást követően az uniós védjegyhivatalok végső döntést hoznak, hogy a megnevezés elfogadásra vagy elutasításra kerüljön-e.

   

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.