Ugrás a kezdőlapra
EUIPO
Védjegyeinek és formatervezési mintáinak védelme az Európai Unióban

Szellemi tulajdonának védelme az Európai Unióban

Opciók

A User Area Opciók részében megtekintheti és szerkesztheti személyes és bejelentkezési adatait, megváltoztathatja beállításait és kezelheti alprofiljait.

A User Area Opciók része

A belépéshez kattintson az Opciók fülre a User Area baloldali menüsorában.

Az Opciók felületet az Opciók ikon ikon jeleníti meg.

A User Area Opciók részében négy fül található:

 • Bejelentkezési adatok

  Itt adminisztratív e-mail címét és jelszavát változtathatja meg.

  Az adminisztratív e-mail címet arra használjuk, hogy értesítést küldjünk új közleményekről és új riasztásokról. Az „elfelejtett jelszó” funkcióhoz is az adminisztratív e-mail címet használjuk.

  A fiókba történő 3 legutóbbi sikeres belépés és 3 legutóbbi sikertelen hozzáférési kísérlet az oldal alján van feltüntetve.

  Gyanús tevékenység jelentése
  Amennyiben gyanús tevékenységet, például ismeretlen forrástól eredő belépési kísérletet szeretne jelenteni, azt az oldal alján lévő link segítségével teheti meg.

 • Személyes adatok

  Itt a nevét, címét, levelezési címét és az elérhetőségével kapcsolatos információkat változtathatja meg.

  Az itt elvégzett módosítások az ugyanehhez az EUIPO azonosítóhoz tartozó folyamatban lévő összes EUV-vel/RCD-vel kapcsolatos eljárásra vonatkozni fognak.

  A név és/vagy cím módosítása a Lajstromban bejegyzést generál, amelyet az EUIPO fog feldolgozni. Amennyiben egy adott védjegy vagy formatervezési minta jogosultjára vonatkozóan szeretne változtatást bejegyeztetni, átruházás bejegyzése iránti kérelmet kell benyújtania.

 • Beállítások

  A faxon vagy postai úton történő kommunikáció 2021 márciusától megszűnik. Ez azt jelenti, hogy a Hivatal kizárólag a User Area felületen keresztül küld Önnek közleményeket.

  Kérheti, hogy e-mailben értesítsék, ha a User Area felületére közlemény érkezik.

  A közlemények nyelve a legördülő lista segítségével változtatható meg. Az EU 23 hivatalos nyelve közül választhat. Egy adott aktához kapcsolódó hivatalos közleményeket a Hivatal azonban az aktának megfelelő eljárás nyelvén küldi meg.

 • Alprofilok

  Az EUIPO User Area fiókja olyan, szellemi tulajdonnal kapcsolatos szolgáltatások igénybevételét teszi lehetővé, amelyek a nem regisztrált felhasználók számára nem érhetők el. Ilyen például az a lehetőség, hogy Ön alprofilokat hozhat létre a vállalati alkalmazottak vagy a szervezeti tagok számára. Az Ön által létrehozott alprofilok bizonyos hozzáférési jogokkal rendelkeznek a User Area felületen tárolt információk vonatkozásában.

  Alprofil hozzáadásához kattintson az „Alprofilok” fül jobb oldali sarkában található „Alprofil hozzáadása” gombra. Az űrlap egy másik ablakban jelenik meg; a mezők alapértelmezés szerint üresek.

  Az űrlap felsorolja az egyes alprofil-felhasználók hozzáférési opcióit. A hozzáférési opciók alapbeállításban „igen”-re vannak beállítva. Az alprofilokat a „Szerkesztés” oszlopban található toll ikonra Ceruza ikon kattintással szerkesztheti.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.