Ga naar de startpagina
EUIPO
Bescherm uw merken, tekeningen en modellen in de Europese Unie.

Bescherm uw intellectuele eigendom in de Europese Unie

 

Easy Filing form

Het indienen van een merkaanvraag betekent niet dat het merk ook wordt ingeschreven. Indien uw aanvraag wordt geweigerd, vindt er geen restitutie plaats.

De meeste aanvragen worden geweigerd omdat iemand anders eerder was met een identiek of soortgelijk merk of omdat het merk niet onderscheidend was. We raden u aan de volgende video te bekijken om daarmee de kans te vergroten dat uw aanvraag zonder problemen kan worden verwerkt:

Start de aanvraag

Als u na het bekijken van de video nog steeds twijfelt of uw merk kan worden ingeschreven, kunt u van maandag tot en met vrijdag (8:30 tot 18:00 uur MET) gratis gepersonaliseerde ondersteuning op het gebied van intellectuele eigendom aanvragen of chatten met het informatiecentrum van EUIPO.

De begeleiding die u tijdens deze procedure krijgt, vormt geen juridisch advies. Als u liever juridische bijstand wilt, kunt u onze database met wettelijke vertegenwoordigers raadplegen.

Om uw gebruikerservaring op onze website te verbeteren, gebruiken we cookies. We maken ook gebruik van gegevensanalyse. Klik voor meer informatie