Ga naar de startpagina
EUIPO
Bescherm uw merken, tekeningen en modellen in de Europese Unie.

Bescherm uw intellectuele eigendom in de Europese Unie

Hoe kan ik bladwijzers aan mijn User Area toevoegen?

In de User Area van EUIPO kunt u vanaf uw dashboard snelkoppelingen naar uw voorkeurspagina's opnemen. Met de widget 'Snelkoppelingen' kunt u iedere pagina op onze website markeren.

Widget 'Snelkoppelingen'

Eerst moet u de widget 'Snelkoppelingen' aan uw dashboard toevoegen. Widgets zijn kleine vensters die u aan uw dashboard kunt toevoegen om voortdurend toegang te krijgen tot een bepaalde webpagina. Schuif de dashboard-weergave naar beneden om de vervolgkeuzelijst 'Widgets toevoegen' te vinden.

Klik op de optie 'Snelkoppelingen'.

Voeg de widget 'Snelkoppelingen' toe.

Nu kunt u gaan navigeren en koppelingen aan uw widget toevoegen. Ga naar de gewenste pagina op onze website en klik op het pictogram 'Toevoegen aan snelkoppelingen' Pictogram 'Toevoegen aan snelkoppelingen'aan de rechterkant van uw scherm.

Optie 'Toevoegen aan snelkoppelingen' op de pagina 'Taksen en betalingen' op de website van EUIPO

Er verschijnt een pop-upvenster. Het enige wat u hoeft te doen is op de optie 'Snelkoppelingen' te klikken en dit te 'bevestigen'.

Pop-upvenster 'Snelkoppelingen'

Gaat u vervolgens naar uw User Area, dan ziet u de koppeling die u aan uw widget hebt toegevoegd.

Widget Snelkoppelingen

U kunt de widget 'Snelkoppelingen' ook toevoegen vanuit de optie 'Toevoegen aan snelkoppelingen' onderaan in het navigatiemenu aan de rechterkant van iedere pagina op de website. Klik gewoon op 'Module nieuwe snelkoppelingen toevoegen'.

Pop-upvenster 'Snelkoppelingen'

Wat kunt u nog meer doen?

U kunt zoveel snelkoppeling-widgets instellen als u wilt. Om een widget te wissen, hoeft u alleen maar op de knop met een kruis te klikken Knop 'Widget wissen'. Om de naam van een widget te wijzigen, klikt u op het bewerken-pictogram Knop 'Widget bewerken'en het titelveld kan worden aangepast.

Widget 'Snelkoppelingen'

Ook de volgende bewerkingsopties zijn beschikbaar

  • Om een bepaalde koppeling te verwijderen klikt u op het X-pictogram
  • Om uw koppelingen te herorganiseren klikt u op het pictogram met de vier pijlen, waarna u ze kunt slepen en neerzetten .
Bewerkingsopties van de widget 'Snelkoppelingen'

Voor veelgestelde vragen over andere aspecten van de website kunt u terecht in ons Helpcenter.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.