Ga naar de startpagina
EUIPO
Bescherm uw merken, tekeningen en modellen in de Europese Unie.

Bescherm uw intellectuele eigendom in de Europese Unie

Hoe kan ik de persoonlijke gegevens van eigenaren wijzigen?

IE-vertegenwoordigers die zijn geregistreerd om de user area van de BHIM-website te gebruiken, kunnen in de rubriek 'Eigenaren' alle klanten zien die aan hun identificatienummer verbonden zijn.

Om in de persoonlijke gegevens van een bepaalde eigenaar wijzigingen aan te brengen, volstaat het om op het desbetreffende item in uw eigenarentabel te klikken.

Owners section

Hierdoor zal in uw browser een nieuwe tab verschijnen die u naar de informatiepagina over die eigenaar in onze zoekmachine eSearch plus leidt.

Owner information in esearch plus

Naast de naam van de eigenaar ziet u de optie 'Gegevens wijzigen'. Als u hierop klikt, verschijnt een venster waarin u de naam, het adres en het correspondentieadres van de eigenaar kunt wijzigen.

Change details option

Houd er rekening mee dat bij wijziging van de persoonlijke gegevens van een eigenaar deze wijziging wordt toegepast voor alle procedures bij het Bureau.


Wat kunt u nog doen in de rubriek 'Eigenaren'?

U kunt uw eigenarenlijst filteren op ID, naam, soort en land aan de hand van de filterpijltjes Filter arrows

U kunt ook een elektronisch visitekaartje (Vcard) openen door in de rechterhoek van de tabel op het kaartpictogram Vcard icon te klikken.

Om aantekeningen toe te voegen aan de informatie over een eigenaar, klikt u in de rechterhoek van de tabel op het aantekeningenpictogram Notes icon.

Options of your owners section

Voor veelgestelde vragen over andere aspecten van de website kunt u terecht in ons Helpcenter.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.