Ga naar de startpagina
EUIPO
Bescherm uw merken, tekeningen en modellen in de Europese Unie.

Bescherm uw intellectuele eigendom in de Europese Unie

Hoe kan ik een weergave in eSearch plus aanpassen en afdrukken?

eSearch plus is het toegangspunt voor EUIPO's gegevensbank van handelsmerken, modellen, eigenaars, vertegenwoordigers en bladen. Naast basisinformatie zoals het type handelsmerk of de publicatiedatum, hebt u ook, als u bent ingelogd, toegang tot meer geavanceerde functies, zoals waarschuwingen, of kunt u de correspondentie rond een bepaald bestand downloaden.

Met eSearch plus kunt u ook naar beeldmerken zoeken met behulp van afbeeldingen als zoekparameter. U hoeft enkel een afbeelding naar het zoekveld te slepen en daar neer te zetten om als resultaat vergelijkbaar uitziende handelsmerken te krijgen.

Zoekresultaten kunnen ook worden aangepast en afgedrukt volgens uw eigen voorkeuren.

Via de rechter bovenhoek op de startpagina van EUIPO of via het zoekvak hebt u toegang tot eSearch plus:

Screenshot van de plaats waar naar handelsmerken en modellen kan worden gezocht

Klik in de zoekresultaten op de naam van het gewenste bestand of op de link '+ info'.

Detailweergave van een dossier

Standaard toont eSearch plus alle beschikbare informatie van een bestand in verschillende rubrieken. De volgorde van de informatie kan worden veranderd door met de rechtermuisknop in het grijze veld van de rubriekkop te klikken. Er verschijnt een pictogram met vier pijlen Pictogram 'Verplaatsen' en u kunt de rubriek dan naar de gewenste plaats slepen. Deze volgorde wordt aangehouden bij het afdrukken van het bestand.

U kunt de rubriek naar de door u gewenste locatie slepen

Met eSearch plus is het ook mogelijk de inhoud van een rubriek weer te geven of te verbergen door te klikken op de blauwe pijlen Pictogram 'Pijl' om de rubrieken te verbergen of te tonen rechts van de rubriekkoppen.
De dubbele pijlen boven aan het dossier tonen of verbergen de volledige inhoud Pictogram 'Dubbele pijlen' om alle inhoud te tonen of te verbergen

Alleen de op het scherm getoonde inhoud wordt afgedrukt.

Weergave met verborgen inhoud

* Weergave met verborgen inhoud

Weergave met getoonde inhoud

* Weergave met getoonde inhoudZodra u de relevante informatie hebt geselecteerd en geordend, hoeft u alleen maar op de knop 'Afdrukken' te klikken rechtsboven op het scherm.

Knop 'Afdrukken'

Voor veelgestelde vragen over andere aspecten van de website kunt u terecht in ons Helpcenter.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.