Ga naar de startpagina
EUIPO
Bescherm uw merken, tekeningen en modellen in de Europese Unie.

Bescherm uw intellectuele eigendom in de Europese Unie

Hoe kunnen mijn werknemers toegang krijgen tot de mededelingen?

Uw user area-account biedt u toegang tot een reeks onlinediensten die niet beschikbaar zijn voor niet-geregistreerde gebruikers. Een van de voordelen is de optie om subprofielen aan te maken voor personeel van een bedrijf of leden van een vereniging.

Uw werknemers hebben toegang tot de inbox voor mededelingen als u voor hen een subprofiel instelt met de optie om de mededelingen te bekijken.

Subprofielen kunnen worden aangemaakt in de rubriek Opties van de user area door te klikken op het tabblad Subprofielen.

Om een subprofiel toe te voegen klikt u op de knop Subprofiel toevoegen. In een modaal venster wordt een formulier geopend waarvan de velden standaard leeg zijn.Houd er rekening mee dat uw werknemers of leden weliswaar toegang hebben tot uw inbox voor mededelingen, maar dat waarschuwingsberichten voor nieuwe mededelingen alleen aan het voor de hoofdaccount opgegeven e-mailadres worden gezonden.

Voor veelgestelde vragen over andere aspecten van de website kunt u terecht in ons Helpcenter

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.