Ga naar de startpagina
EUIPO
Bescherm uw merken, tekeningen en modellen in de Europese Unie.

Bescherm uw intellectuele eigendom in de Europese Unie

Eigenaren / vertegenwoordigers

Bent u een vertegenwoordiger, dan hebt u toegang tot de lijst van door u vertegenwoordigde eigenaren via het tabblad 'Eigenaar(s)' in uw user area.

Owners section in the User Area

Om de gegevens van een eigenaar in te zien, klikt u op diens ID-nummer, waarna de details worden getoond in onze zoekmachine eSearch plus. Naam en adres van de geselecteerde eigenaar kunnen online worden gewijzigd via detailweergave in eSearch plus.


  • Opmerkingen
    • Nieuwe opmerking toevoegen:Klik op het lichtgrijze pictogram naast het element waaraan u een opmerking wilt toevoegen. Er verschijnt een pop-upvenster. Voeg uw opmerking toe en sla deze op.

    • Bestaande opmerkingen: Als er al een opmerking bij een element staat, zal het grijs van het getoonde pictogram donkerder van kleur zijn. Bestaande opmerkingen kunnen op dezelfde manier worden bewerkt als is uitgelegd in het gedeelte 'Dashboard'.

  • Vcard

    Een Vcard is het standaardformaat voor elektronische visitekaartjes en kan namen, adressen, telefoonnummers, URL's, logo's, foto's en audioclips bevatten.

    Klik op het pictogram in de Vcard-kolom van de tabel. Er verschijnt een pop-upvenster. Kies het gewenste programma om de Vcard te openen (Microsoft Outlook is de standaardkeuze).

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.