Ga naar de startpagina
EUIPO
Bescherm uw merken, tekeningen en modellen in de Europese Unie.

Bescherm uw intellectuele eigendom in de Europese Unie

EUIPO stelt alles in het werk om in de ruimste zin van het woord kwaliteitsdiensten te verlenen aan zijn gebruikers. Tools, producten, procedures en IT-oplossingen helpen het Bureau om zijn operationele doelmatigheid te verbeteren en gebruikers te voorzien van de nieuwste oplossingen voor hun bedrijfsbehoeften. Deze rubriek bevat documenten over de operationele procedures van het Bureau, zoals besluiten van de directeur, en relevante stukken van vergaderingen van de raad van bestuur.

Besluit nr. ADM-20-31

Besluit over de interne structuur van het Bureau

Het besluit van de directeur geeft de structuur van het Bureau weer, zoals de onderverdeling in afdelingen en diensten. Het geeft ook de verantwoordelijkheden en taken van elke afdeling weer.


PDF

Werkprogramma

 

Het werkprogramma bestrijkt alle door het Bureau geplande werkzaamheden voor het komende jaar, rekening houdend met de belangrijkste aannames betreffende volumes (ontvangen merken en modellen) en hun impact op de verrichtingen.


PDF Nadere informatie >>

Jaarverslag van EUIPO

 

Elk jaar publiceert het Bureau zijn jaarverslag waarin het de belangrijkste activiteiten en prestaties van het afgelopen jaar laat zien met feiten, statistieken en andere, verwante informatie.


PDF Nadere informatie >>

Tevredenheidsonderzoek gemeenschappelijke gebruikers

 

Met de gebruikerstevredenheidsenquête wordt beoogd de mate van tevredenheid van gebruikers over de door het Bureau verleende diensten te meten. Deze enquête wordt sinds 2005 gehouden.


PDF Nadere informatie >>

Document Datum Downloaden
Raad van bestuur van het Bureau   Nadere informatie >>
EUIPO Service Charter   More Details >>
SP2020 Benefits report   PDF
SP2020 achievements assessment report    

 

Titel DIN Opgericht Weergave
Can’t find what you are looking for? Request here

Er is geen ADT gedefinieerd

Om uw gebruikerservaring op onze website te verbeteren, gebruiken we cookies. We maken ook gebruik van gegevensanalyse. Klik voor meer informatie