Ga naar de startpagina
EUIPO
Bescherm uw merken, tekeningen en modellen in de Europese Unie.

Bescherm uw intellectuele eigendom in de Europese Unie

Resultaten geavanceerde zoekopdracht

De resultaten worden weergegeven in dezelfde tab als die waar u uw zoekopdracht hebt geformuleerd.

eSearch toont maximaal 15 resultaten per pagina. Om naar een andere pagina met zoekresultaten te navigeren, klikt u op een van de paginanummers die u in de rechterbovenhoek ziet. Om de volgende of vorige pagina te bekijken, klikt u op de pijl naar rechts dan wel naar links.

Het totale aantal zoekresultaten wordt aangegeven naast de tabnaam, bijvoorbeeld 197 zoekresultaten op 14 pagina's in 0,338 seconden. Bovenaan in de resultatenlijst ziet u informatie over het aantal resultaten, het aantal pagina's en de benodigde tijd voor het verwerken van de zoekopdracht.

Afhankelijk van de betreffende zoektab worden bovenaan in de resultatenlijst pictogrammen of verschillende opties getoond:

 • Waarschuwing instellen (in de tabs 'Merken' en 'Modellen')

  Waarschuwingen kunnen worden ingesteld door op dit pictogram Pictogram voor waarschuwingen te klikken. Lees hier meer over waarschuwingen.

 • RSS-feeds (in alle tabs)

  Een abonnement op RSS-feeds (om regelmatig bijgewerkte informatie te kunnen bekijken) stelt u in door op het RSS-pictogram RSS-pictogram te klikken.

 • Pdf's (in alle tabs)

  U kunt de resultaten op de door u bekeken pagina ook in de vorm van pdf-bestanden inzien door op het pdf-pictogram Pdf-pictogram te klikken.

  NB: Aangezien de standaardinstelling van de toepassing maximaal 15 resultaten per pagina is, bevat de pdf slechts de eerste 15 resultaten. Om meer resultaten te zien, moet u naar de volgende pagina navigeren en weer op het pdf-pictogram klikken. Herhaal deze procedure indien nodig. U kunt ook de instellingen van de applicatie veranderen zodat meer resultaten per pagina worden getoond. Gebruik daarvoor het vervolgkeuzemenu rechts op de lijn met de informatie over het aantal resultaten.

 • vCard (in de tabs Eigenaren en Vertegenwoordigers)

  Toegang tot een vCard, een standaardformaat voor elektronische visitekaartjes met naam, adres, telefoonnummers, e-mail en andere contactgegevens, krijgt u via de resultaten van de tabs 'Eigenaren' en 'Vertegenwoordigers' door op het pictogram vCard-pictogram aan de rechterzijde te klikken.

 • Zoekresultaten filteren

  De resultaten van geavanceerde zoekopdrachten kunnen worden gefilterd (klik op 'Filters bekijken' rechts boven de resultatenlijst) op basis van vooraf ingestelde criteria:

  • voor Uniemerken: status als Uniemerk en als internationale inschrijving, publicatie, Nice-klasse en soort merk;
  • voor ingeschreven Gemeenschapsmodellen: status als Gemeenschapsmodel, Locarno-klasse, publicatie en land van eigenaar.
  Kenmerken

  Uw zoekopdracht verfijnen
  U kunt uw zoekopdracht verfijnen zonder naar het scherm voor geavanceerd zoeken terug te keren, door op een van de kenmerken in een kolom te klikken.

  Kenmerken

  De zoekopdracht zal dan worden verfijnd waarbij rekening wordt gehouden met het nieuwe criterium. U kunt deze stap herhalen om meer criteria aan uw zoekopdracht toe te voegen.

  Om de resultaten in detail te bekijken, scrolt u op de pagina naar beneden.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.