Ga naar de startpagina
EUIPO
Bescherm uw merken, tekeningen en modellen in de Europese Unie.

Bescherm uw intellectuele eigendom in de Europese Unie

Resultaten basiszoekopdracht

De resultaten worden weergegeven onder vier tabs:

 • Merken
 • Modellen
 • Eigenaren
 • Vertegenwoordigers

De standaardweergave is die voor merken. Voor modellen, eigenaren of vertegenwoordigers moet u op de desbetreffende tab bovenaan in de tabel klikken.

De toepassing is ingesteld op maximaal 15 resultaten per pagina. Om naar een andere pagina met zoekresultaten te navigeren klikt u op een van de paginanummers in de rechterbovenhoek van de tabel of, om de volgende of vorige pagina te bekijken, op de pijl naar rechts of naar links. Het totale aantal zoekresultaten wordt weergegeven naast de tabnaam, bijvoorbeeld '197 zoekresultaten op 14 pagina's in 0,338 seconden'.

Screenshot van een basiszoekopdracht in de tool eSearch
 

De volgende pictogrammen worden weergegeven in de lijstweergave onder de verschillende tabs:

 • Waarschuwing instellen (betreft de tabs 'Merken' en 'Modellen')

  Waarschuwingen kunnen worden ingesteld door op dit pictogram Pictogram voor waarschuwingen te klikken. Lees hier meer over waarschuwingen.

 • Pdf (betreft alle tabs)

  U kunt de resultaten op de door u bekeken pagina ook in de vorm van pdf-bestanden inzien door op het pdf-pictogram Pdf-pictogram te klikken.

  NB: Aangezien de standaardinstelling van de toepassing maximaal 15 resultaten per pagina is, bevat de pdf slechts de eerste 15 resultaten. Om meer resultaten te zien, moet u naar de volgende pagina navigeren en weer op het pdf-pictogram klikken. Herhaal deze procedure indien nodig.

 • vCard (betreft de tabs 'Eigenaren' en 'Vertegenwoordigers')

  Toegang tot een vCard, een standaardformaat voor elektronische visitekaartjes met naam, adres, telefoonnummers, e-mail en andere contactgegevens, krijgt u via de resultaten van de tabs 'Eigenaren' en 'Vertegenwoordigers' door op het pictogram vCard-pictogram aan de rechterzijde te klikken.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.