Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Rezultatele căutării avansate

Rezultatele sunt afișate la aceeași filă pe care faceți căutarea.

eSearch afișează maximum 15 rezultate pe pagină. Pentru a merge la altă pagină cu rezultatele căutării, faceți clic pe un număr de pagină din colțul din dreapta sus al tabelului sau, pentru a vizualiza pagina următoare, faceți clic pe săgeata dreaptă sau stângă.

Numărul total al rezultatelor căutării se afișează lângă titlul filei, de exemplu 197 de rezultate în 14 pagini în 0,338 secunde. Deasupra rezultatelor sunt afișate informații despre numărul de rezultate, numărul de pagini și timpul de prelucrare a cererii.

În funcție de fila de căutare respectivă, deasupra listei de rezultate se afișează pictograme sau diferite opțiuni:

 • Setare avertizare (la filele „Mărci” și „Desene sau modele industriale”)

  Se pot seta avertizări făcând clic pe această pictogramă Pictograma de avertizare. Mai multe informații despre avertizări găsiți aici.

 • Flux RSS (la toate filele)

  Opțiunea de înscriere la fluxurile RSS (pentru a vizualiza informațiile actualizate frecvent) poate fi selectată făcând clic pe pictograma RSSPictograma RSS

 • PDF (la toate filele)

  Rezultatele de la pagina pe care sunteți pot fi vizualizate și în format PDF făcând clic pe pictograma PDF Pictograma PDF

  N.B.: Aplicația fiind setată implicit să afișeze maximum 15 rezultate pe pagină, PDF-ul va conține doar primele 15 rezultate. Pentru a compila un fișier PDF cu mai multe rezultate, mergeți la următoarea pagină și faceți din nou clic pe pictograma PDF. Dacă este necesar, repetați acest proces. Puteți reconfigura aplicația să afișeze mai multe rezultate pe pagină cu ajutorul meniului vertical din dreapta rândului cu informații despre numărul de rezultate.

 • vCard (la filele „Titulari” și „Reprezentanți”)

  vCard-ul este un format de fișier standard pentru carduri electronice de afaceri, care conțin nume, adresă, numere de telefon, adresă de e-mail și alte date de contact, și poate fi accesat din secțiunea „Rezultate” de la filele „Titulari” și „Reprezentanți”, făcând clic pe pictograma Pictograma Vcard din partea dreaptă.

 • Filtrarea rezultatelor căutării

  Rezultatele căutărilor avansate pot fi filtrate (faceți clic pe „Vizualizare filtre” din partea dreaptă, deasupra rezultatelor) după criterii prestabilite:

  • pentru mărci ale UE: mărci ale UE și starea înregistrărilor internaționale de mărci, secțiunea publicare, clasa Nisa și tipul de marcă
  • pentru desene sau modele industriale comunitare înregistrate: starea DMIC, clasa Locarno, secțiunea publicare și țara titularului
  Caracteristici

  Rafinarea căutării
  Vă puteți rafina căutarea fără să mergeți înapoi la ecranul de căutare avansată, făcând clic pe una dintre „Caracteristicile” enumerate într-o coloană.

  Caracteristici

  Căutarea va fi rafinată luând în considerare noul criteriu. Acest pas poate fi repetat pentru a adăuga mai multe criterii la căutare.

  Pentru a vizualiza rezultatele în detaliu defilați în josul paginii.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.