Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Tabloul de bord

În secțiunea „Tablou de bord” din User Area, puteți vizualiza toate mărcile Uniunii Europene (mărci UE), desenele sau modelele industriale comunitare (DMIC) înregistrate și confidențiale, DMIC publice și opozițiile. În plus, puteți afișa linkuri rapide și crea comenzi rapide pentru a căuta aplicații ca eSearch plus.

Secțiunea Tablou de bord din User Area

Accesați secțiunea „Tablou de bord” prin semnul User Area aflat în antetul ecranului. Tabloul de bord se va deschide implicit.

Utilizați mouse-ul pentru a trece peste elementele afișate în modul „Vizualizare tabel”, o fereastră pop-up va afișa informații suplimentare.

În partea „Tablou de bord” din secțiunea User Area există patru file:

 • Mărci UE

 • DMIC confidențiale

 • DMIC publice

 • Opoziții

 • Modul „Vizualizare tabel” și modul „Vizualizare detaliată”

  Puteți alege să vizualizați datele pentru mărci UE, DMIC confidențiale și DMIC publice în modul „Vizualizare tabel” (implicit) sau „Vizualizare detaliată”, făcând clic pe pictogramele din partea dreaptă sus a ecranului Pictogramele Vizualizare tabel și „Vizualizare detaliată

  Notă: Opozițiile se afișează doar în „Vizualizare tabel”.

  Stadiu
  Un dosar (marcă, desen sau model industrial sau opoziție) se poate afla în diferite stadii ale procedurii. Acest stadiu este afișat în coloana „Stadiu”.

  În modul „Vizualizare tabel”, dacă treceți peste pictograma ”Pictograma stadiu”, apare o fereastră pop-up cu informații despre stadiul dosarului.

  În vizualizarea detaliată, stadiul se afișează automat într-unul din câmpuri.

  Notă: După publicarea unui desen sau model industrial, informațiile despre acesta pot fi vizualizate în fila DMIC publice. Când desenul sau modelul industrial se află în stadiul de cerere, detaliile pot fi vizualizate în fila DMIC confidențiale. Dacă publicarea unui desen sau model industrial a fost amânată, titularul/reprezentantul va putea vizualiza informațiile atât în fila DMIC publice, cât și în cea DMIC confidențiale (în care sunt afișate detalii limitate). În același timp, ceilalți utilizatori vor putea vizualiza un desen sau model industrial a cărui publicare a fost amânată doar în fila DMIC publice, unde sunt afișate informații limitate.

 • Filtrarea și sortarea datelor

  Datele afișate în modul „Vizualizare tabel” pot fi filtrate și sortate utilizând opțiunile implicite enumerate în meniul vertical cu filtre sau prin filtre pe care le puteți crea după propriile cerințe.

  Sortarea datelor

  Crearea unui filtru nou
  Pentru a crea un filtru nou, faceți clic pe săgeata de extindere a meniului și selectați opțiunea „Creare filtru nou”. Se deschide o altă fereastră cu opțiunile disponibile. În lista afișată, faceți clic pe pictograma „+” pentru a vizualiza opțiunile suplimentare.

  Filtrarea datelor

  După precizarea opțiunilor, filtrul nou se poate salva selectând caseta de bifare „Salvare filtru” și i se poate da un nume. În sfârșit, faceți clic pe butonul denumit „Filtru” pentru a termina acțiunea.

 • Filele de comenzi

  Mai jos găsiți lista filelor cu comenzi (și funcțiile lor) disponibile în secțiunea „Tablou de bord”.

  Vizualizare tabel
  Pentru a activa filele cu comenzi din modul „Vizualizare tabel”, faceți clic pe una din casetele de bifare din stânga tabelului.

  File cu comenzi

  Vizualizare detaliată
  Pentru a activa filele cu comenzi din modul „Vizualizare detaliată”, selectați caseta de bifare din partea stângă sus a antetului.

  File cu comenzi

  Adăugare note noi

  • Adăugare notă la un singur element: faceți clic pe pictograma „Adăugare notă nouă” Pictograma „Adăugare notă nouă” din dreapta rândului din modul „Vizualizare tabel”. Adăugați nota introducând informațiile în fereastra pop-up.

  • Adăugare notă pentru mai multe elemente: Selectați caseta (casetele) de bifare din stânga rândurilor în modul „Vizualizare tabel” Pictograma „Casetă de bifare” sau din partea stângă sus în modul „Vizualizare detaliată” și apoi faceți clic pe butonul „Editare note” din secțiunea filelor cu comenzi.

   Butonul „Editare note” din secțiunea filelor cu comenzi

   Adăugați nota introducând informațiile în fereastra pop-up.

  Editare note

  • Editarea unei singure note: când se adaugă o notă la un element din listă, pictograma de lângă el se întunecă Pictograma „Editare note”
   Faceți clic pe pictograma întunecată din dreapta rândului din modul „Vizualizare tabel”. Editați nota introducând informațiile în fereastra pop-up.

  • Editare note multiple: selectați caseta (casetele) de bifare din partea stângă și apoi faceți clic pe butonul „Editare note” din secțiunea filelor cu comenzi. Editați nota introducând informațiile în fereastra pop-up.

  Reînnoirea
  Selectați caseta (casetele) de bifare din stânga rândului din modul „Vizualizare tabel” sau din partea stângă sus în vizualizarea detaliată și apoi faceți clic pe butonul „Reînnoire” din secțiunea filelor cu comenzi.

  Această funcție este disponibilă doar pentru mărcile, desenele și modelele al căror termen de reînnoire este scadent.

  Cerere de consultare
  Puteți depune o cerere de consultare doar pentru câte un dosar.

  Când faceți clic pe butonul „Cerere de consultare”, veți fi redirecționat către formularul de cerere online. Se deschide o fereastră nouă în care puteți depune cererea de consultare.

  Modificare referință
  Crearea unui nou număr de identificare personal de referință pentru cererea dumneavoastră. Selectați caseta de bifare din stânga rândului din modul „Vizualizare tabel” și apoi faceți clic pe butonul „Modificare referință” din secțiunea filelor cu comenzi. Introduceți noul număr de identificare personal de referință în câmpul afișat în fereastra pop-up. Această funcție nu este disponibilă pentru înregistrările internaționale.

  Căutare de mărci similare
  Când faceți clic pe această opțiune, veți fi redirecționat către TMview unde puteți căuta mărci similare.

 • Accesați eSearch plus din Tabloul de bord

  În vizualizarea sub formă de tabel, faceți clic oriunde pe linia de afișare a datelor pentru a fi redirecționat către vizualizarea elementului selectat în eSearch plus.

  În vizualizarea detaliată, faceți clic pe numele mărcii/desenului sau modelului industrial sau pe linkul „Vizualizare în eSearch plus” pentru a fi redirecționat către vizualizarea elementului selectat în eSearch plus.

 • Adăugare widgeturi

  Butonul „Adăugare widgeturi”Buton Adăugare widgeturi din partea dreaptă jos a paginii vă oferă opțiunea de adăugare de widgeturi noi la tabloul dumneavoastră de bord pentru următoarele funcții:

  • Linkuri rapide

  • TMview

  • eSearch plus

  • Formulare online

  • eSearch case law

  Faceți clic pe butonul „Adăugare widgeturi” și alegeți din lista verticală widgetul pe care doriți să-l adăugați. Widgetul selectat se afișează apoi în partea de jos a paginii. Dacă doriți să ștergeți widgetul, faceți clic pe „x” în antet.

  Linkuri rapide portlet
 • Linkuri rapide

  Widgetul linkuri rapide vă permite să adăugați linkuri la informațiile pe care doriți să le accesați ușor, așa încât nu trebuie să mai căutați în toate datele salvate.

  Mai întâi trebuie să creați un widget „Linkuri rapide” în secțiunea User Area.

  După ce widgetul „Linkuri rapide” devine activ, puteți începe să adăugați linkuri. Când navigați pe site, în partea dreaptă veți găsi opțiunea de adăugare a unei pagini la widgetul creat, reprezentată prin această pictogramă . Faceți clic pe ea și adăugați linkul la widgetul dvs.

  Eliminarea unui link rapid

  • În widgetul „Linkuri rapide”, faceți clic pe butonul de editare reprezentat prin pictograma unui creion

  • Faceți clic pe „x”, afișat lângă linkurile selectate de dvs., pentru a elimina linkul rapid. Faceți clic pe „salvare”.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.