Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Informații despre întreprindere și despre produs

 


„Contul reprezentantului” este creat în mod automat în momentul desemnării acestuia drept reprezentant pentru prima oară în cadrul unui cont client.
 
„Contul reprezentatului” vă permite să accesați conturile a diferiți clienți folosind o singură parolă. Veți avea un „portofoliu al companiei” care include clienții dumneavoastră și în care puteți introduce diferite conturi. După crearea unui profil în EDB, orice alt titular de drepturi vă poate selecta sediul social/compania și vă poate desemna drept reprezentant al său în EDB.În momentul de față, toate autoritățile vamale din EU au acces la EDB. Mai mult, o parte dintre forțele de poliție au deja acces la EDB, inclusiv Agenția UE pentru Cooperare în Materie de Aplicare a Legii (Europol) și Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF). Numărul forțelor de poliție care pot accesa acest dispozitiv este în continuă creștere.
 
Datorită importanței posibilității de a intra în contact cu titularii drepturilor, toate autoritățile de aplicare a legii înregistrate pe lângă EDB au acces la datele cu caracter general din rubrica Informații despre companie, deoarece această rubrică le permite accesul implicit.
 
Nivelul Informații despre produs (Portofoliul de produse) conține informații detaliate și sensibile privind produsele. Acest nivel este protejat printr-un cod PIN de siguranță care necesită activarea opțiunii SHARED (PARTAJARE) cu autoritățile de aplicare a legii pentru a le permite vizualizarea.
 


Se deschide o fereastră care face trimitere către toate autoritățile de aplicare a legii cu drept de acces la EDB pentru a vă permite să alegeți, în mod specific, cu care dintre acestea doriți să partajați informațiile încărcate privind produsele dumneavoastră. Dacă doriți să partajați aceste informații cu toate autoritățile care acționează în cadrul EDB, vă rugăm să bifați căsuța „Select All” (Selectează toate).EUIPO nu are acces la informațiile încărcate de către titularii drepturilor. Totuși, echipa EDB are acces la statisticile privind conținutul instrumentului.


Nu este necesar să încărcați fiecare produs al companiei dumneavoastră. În EDB, un singur „produs” poate acoperi o întreagă gamă de produse cu caracteristici similare protejate prin aceleași DPI și care utilizează soluții logistice și canale de distribuție asemănătoare (aici sunt incluse „familiile de produse”, dimensiunile, diferențele de culoare, aspectele similare etc.). Puteți adăuga diferite fotografii sub aceeași denumire a produsului.
 
Mai mult, vă puteți clasifica produsele folosind câmpul Categorie. Clasificarea permite asocierea produselor cu alte produse similare, precum și filtrarea acestora în tabelul Portofoliul de produse. Această clasificare este utilă și pentru funcția de editare multiplă, care permite actualizarea tuturor produselor dintr-o anumită categorie.
 


Mărimea maximă a documentelor și imaginilor/clipurilor video este de 1,5 MB, iar denumirea fișierului nu poate depăși 100 de caractere.


Este foarte important să asociați produsele din Portofoliul dumneavoastră de produse cu DPI incluse în Portofoliul de DPI din rubrica Informații despre companie (pas obligatoriu pentru cererea de intervenție a autorităților vamale).
 
În acest sens, accesați Portofoliul de produse și selectați produsul corespunzător. În continuare, faceți clic pe Vizualizare DPI ale produsului respectiv și apoi pe Adăugare drepturi noi de proprietate intelectuală la acest produs.Selectați DPI aferente din Portofoliul dumneavoastră de DPI (cel încărcat anterior în EDB utilizând TMview și DesignView pentru mărcile și desenele sau modelele dumneavoastră) sau pe cele aferente altor drepturi de PI (brevete, indicații geografice, drepturi de autor etc.).


This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.