Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Cum pot crea un cont nou în secțiunea „User Area"?

Atunci când vă înregistrați în secțiunea „User Area", dobândiți drept de acces la un panou de bord avansat, din care veți putea să vă monitoriza mărcile și desenele sau modelele industriale, să vă abonați la fluxul nostru de știri, să vă configurați avertizări de monitorizare sau să vă creați subconturi.

Puteți crea cu ușurință un nou cont de utilizator făcând clic pe opțiunea „Înregistrați-vă", aflată în colțul din dreapta sus al ecranului.

Captură de ecran cu antetul, unde puteți găsi opțiunea de înregistrare

Prima întrebare pe care trebuie să o aveți pentru dumneavoastră înșivă la crearea unui cont de utilizator este dacă ați mai depus vreodată cereri la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO) (cerere de înregistrare a unei de mărci UE, cerere de înregistrare a unui DMIC sau notificarea unei opoziții) – dacă ați mai solicitat oricare dintre serviciile noastre în trecut, utilizatorul există deja în baza de date a EUIPO și i s-a atribuit deja un număr de identificare. Captură de ecran cu prima întrebare pe care trebuie să o aveți pentru dumneavoastră înșivă atunci când creați un cont de utilizator
 

În cazul în care aveți deja un ID de utilizator la Oficiu (faceți clic pe opțiunea DA la prima întrebare), introduceți numele sau ID-ul dumneavoastră pentru a fi localizat în baza de date. După selectarea utilizatorului, puteți continua. Vi se va cere să furnizați un nume de utilizator pentru contul online. Veți primi parola prin e-mail sau prin fax/poștă, în funcție de opțiunea pe care o selectați. Contul va deveni activ doar după introducerea parolei.

Captură de ecran cu mesajul afișat după ce faceți clic pe 'DA' la prima întrebare

În cazul în care sunteți utilizator nou, (faceți clic pe opțiunea NU la prima întrebare), vi se va cere să furnizați un nume de utilizator și o adresă de e-mail (care va fi folosită pentru trimiterea linkului de activare), precum și câteva date personale. Contul va deveni activ doar după ce veți introduce parola, folosind linkul de activare transmis prin e-mail la sfârșitul procedurii.

Captură de ecran cu mesajul afișat după ce faceți clic pe 'NU' la prima întrebare

Pentru mai multe informații despre modul de înregistrare, vă rugăm să consultați secțiunea corespunzătoare din Centrul de asistență.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.