Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Cum pot să personalizez și să imprim o vizualizare în eSearch plus?

În baza de date a EUIPO, eSearch plus este punctul de intrare de mărci, desene sau modele industriale, titulari, reprezentanți și buletine. Pe lângă informațiile de bază, precum tipul mărcii sau data publicării, imediat ce vă conectați, puteți să accesați și funcții mai avansate, precum avertizări, sau puteți să descărcați corespondența pentru un anumit dosar.

Prin eSearch plus puteți căuta și mărci figurative folosind imagini ca parametru de căutare. Trebuie doar să glisați o imagine în câmpul de căutare pentru a obține rezultate pentru mărci cu aspect similar.

De asemenea, rezultatele căutării pot fi personalizate și imprimate în funcție de preferințele dumneavoastră.

Puteți accesa eSearch plus din colțul din dreapta sus al paginii de întâmpinare a EUIPO sau din caseta de căutare:

Captură de ecran cu locul în care puteți căuta mărci și desene sau modele industriale

În rezultatele căutării, faceți clic pe numele fișierului sau pe linkul „+ info".

Vizualizarea detaliată a fișierului

eSearch plus afișează implicit toate informațiile disponibile despre un dosar în diferite secțiuni. Ordinea în care sunt afișate informațiile poate fi schimbată făcând clic dreapta pe zona gri din antetul secțiunii. Va apărea o pictogramă cu patru săgeți Pictograma 'Mutare' și puteți glisa secțiunea către locul preferat. Această ordine va fi menținută la imprimarea fișierului.

Puteți glisa secțiunea către locul preferat

eSearch plus permite și afișarea sau ascunderea conținutului unei secțiuni printr-un clic pe săgețile albastre Pictograma cu săgeată de ascundere sau afișare a secțiunilor din partea dreaptă a antetelor secțiunii.
Săgeata dublă din partea de sus a fișierului afișează sau ascund conținutul Pictograma cu săgeată dublă pentru ascunderea sau afișarea conținutului

Numai conținutul afișat va fi imprimat.

Vizualizare conținut ascuns

* Vizualizare conținut ascuns

Vizualizare conținut afișat

* Vizualizare conținut afișatDupă ce ați selectat și aranjat informațiile respective, trebuie numai să faceți clic pe butonul „Imprimare" din colțul din dreapta sus al ecranului.

Butonul 'Imprimare'

Pentru mai multe întrebări frecvente despre alte aspecte web, consultați secțiunea Centrul de asistență

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.