Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

 

Este simplu să depuneți o cerere de introducere a căii de atac pentru o marcă UE sau un desen sau model comunitar folosind motorul de căutare eSearch plus. Trebuie să vă conectați.

Deschideți eSearch plus și introduceți în câmpul de căutare marca UE sau desenul sau modelul industrial comunitar la care se referă cererea dumneavoastră.

Versiunile provizorii

Selectați marca /desenul relevant de pe pagina cu rezultate și faceți clic pe linkul „+ info" sau pe numele mărcii/desenului sau modelului.

Se va afișa vizualizarea detaliată a mărcii/desenului sau modelului, care vă pune la dispoziție toate informațiile disponibile despre dosarul respectiv.

Butonul 'Salvare' în cererea de înregistrare a unui desen sau model industrial comunitar

Sub linia cronologică, navigați la secțiunea „Acțiuni și comunicări" și faceți clic pe butonul „Căi de atac".

Butonul 'Salvare' în cererea de înregistrare a unei mărci comunitare

Se va afișa o fereastră pop-up cu mai multe câmpuri de completat.

Numărul de referință personal în cererea dumneavoastră online

Scrieți un mesaj (opțional) și anexați formularul de introducere a unei căi de atac care este disponibil aici pentru descărcare și pe care l-ați completat anterior. Rețineți că trebuie să semnați formularul.

Coloana de referințe în tabelul versiunilor provizorii

Se va afișa un PDF care conține anexate mesajele și cererea de introducere a căii de atac. Trebuie să verificați datele, să faceți modificările necesare și/sau să salvați PDF-ul pe calculatorul dumneavoastră. Pentru a transmite cererea de introducere a căii de atac, faceți clic pe „Trimite".

Coloana de referințe în tabelul versiunilor provizorii

Pentru mai multe întrebări frecvente despre alte aspecte web, consultați secțiunea Centrul de asistență.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.