Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Gestionarea tuturor listelor mele

În această parte a sistemului se salvează listele pe care le-ați creat în generator. Dacă folosiți mai multe liste, acest instrument vă ajută să le gestionați, să le editați și să le reutilizați. Opțiunea Administrator vă informează totodată despre ultimele modificări din HDB (baza de date armonizată), promovează procedura Fast Track și cuprinde opțiunea prin care se pot propune termeni care să fie incluși în revizuirea lunară a termenilor.

Opțiunea Administrator conține trei file cu acțiuni importante:

 • Listele mele

  Nouă
  Aici se pot vedea toate listele de produse și servicii create și detaliile aferente, de exemplu denumirea listei, limba, clasele, conformitatea cu HDB, ultimele actualizări și acțiunile.

  Puteți lansa următoarele acțiuni:

  Vă informează că unul din termenii dumneavoastră s-a schimbat în HDB și vă trimite la fila Cele mai recente modificări de publicare

  Deschide Generatorul de produse și servicii pentru a vă permite editarea.

  Descarcă lista selectată - faceți clic pe Descărcare pentru a vă salva lista ca document extern pe calculatorul dumneavoastră. Din caseta pop-up selectați formatul preferat (.txt sau .csv) pentru descărcare și locul în care doriți să vizualizați lista în calculatorul dumneavoastră. Rețineți că pentru descărcare trebuie să vă înregistrați ca utilizator. Dacă nu v-ați înregistrat încă, veți primi o invitație pentru a vă înregistra.

  Export către depunerea electronică (în formularul de cerere complex sau în formularul de cerere în cinci pași) – selectați această opțiune pentru a exporta o listă de produse și servicii către depunerea electronică. Apoi selectați metoda dumneavoastră preferată de depunere electronică pentru export - formularul de cerere complex sau formularul de cerere în cinci pași.

  Șterge lista - faceți clic pe această opțiune pentru ștergerea definitivă a listei dumneavoastră.

  Extindeți conținutul listei și adăugați sau editați note dacă doriți.

  Puteți crea o nouă listă utilizând fila , care vă va trimite în mod automat la Generatorul de produse și servicii

  Puteți efectua o căutare rapidă în lista dumneavoastră sau,

  dacă folosiți mai multe liste, puteți cere administratorului să afișeze un anumit număr de liste pe pagină.

   

 • Cele mai recente modificări de publicare

  În această secțiune puteți să verificați cele mai recente modificări din HDB și să vă actualizați termenii, dacă este necesar. Baza de date armonizată este actualizată lunar pentru a reflecta evoluția pieței și a nevoilor utilizatorilor. Fiecare actualizare are loc în urma unui vot al majorității în rândul experților în materie de clasificare de la fiecare oficiu armonizat participant. În această prezentare generală puteți vedea termenii care au fost adăugați și termenii care au fost eliminați în luna martie 2015.

   

 • Termenii sugerați de mine

  Faceți clic aici pentru a transmite o propunere de termen pe care doriți să-l găsiți în HDB. Puteți propune cel mult cinci termeni pe lună și le puteți verifica statutul aici.

  După ce ați transmis o propunere de termen veți putea să-i verificați statutul în. În primă instanță, propunerea dumneavoastră este revizuită de experții noștri în materie de clasificare, care decid dacă termenul poate fi propus spre aprobare sau dacă este considerat incorect. După ce a fost aprobat, oficiile pentru mărci din UE hotărăsc prin vot final dacă acceptă sau resping termenul.

   

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.