Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Titulari / Mandatari

Dacă sunteţi mandatar, puteţi accesa lista titularilor pe care îi reprezentaţi din fila „Titular(i)" din secţiunea „User area".

Owners section in the User Area

Pentru a vizualiza informaţiile unui titular, faceţi clic pe numărul de identificare relevant şi informaţiile se vor afişa în motorul nostru de căutare eSearch plus. Numele şi adresa titularului selectat pot fi modificate online din modul vizualizare detaliată în eSearch plus.


  • Note
    • Adăugare notă nouă: Faceţi clic pe pictograma gri deschis de lângă elementul la care doriţi să adăugaţi o notă. Se va afişa o fereastră pop-up. Adăugaţi nota şi faceţi clic pe „Salvare".

    • Note existente: Dacă pentru un element există deja o notă, pictograma afişată va fi de culoare gri mai închis. Notele existente pot fi redactate astfel cum a fost explicat în secţiunea „Tabloul de bord".

  • Vcard

    Un Vcard, care este formatul standard de fişier pentru cărţile de vizită electronice, poate conţine nume, adrese, numere de telefon, URL-uri, logo-uri, fotografii şi înregistrări audio.

    Faceţi clic pe pictograma din coloana Vcard a tabelului. Se va deschide o fereastră pop-up. Alegeţi programul pe care doriţi să-l utilizaţi pentru a deschide Vcard-ul (Microsoft Outlook este alegerea implicită).

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.