Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Efectuarea unei căutări de bază după imagini

 1. Faceți clic pe pictograma aparat de fotografiat sau pe caseta dedicată sau glisați și fixați imaginea (imaginile) (1 la căutarea mărcilor și până la 7 la căutarea desenelor sau modelelor industriale). Formatele de fișier acceptate sunt JPEG, PNG, GIF și TIFF, mai mari de 100x100 pixeli și cu o dimensiune maximă de 2 megaocteți.


 2. După încărcarea imaginii (imaginilor), aveți următoarele opțiuni:

  • Faceți clic și ajustați dreptunghiul pentru a selecta zona din imagine (imagini) care trebuie căutată.
  • Schimbați imaginea (imaginile) pe care doriți să o (le) căutați, făcând clic pe pictogramele coș sau „Schimbare imagine (imagini)”
  • Selectați dacă doriți să căutați mărci, desene sau modele sau ambele. Când încărcați 1 imagine, veți avea posibilitatea de a le căuta pe ambele; dacă încărcați mai mult de o imagine, sistemul va afișa rezultate doar pentru desene sau modele.
  • Introduceți caracterele necesare în bara de căutare dacă doriți să efectuați o căutare combinată a unei imagini, folosind și numele mărcii sau elemente verbale ale desenului sau modelului.


 3. Acum faceți clic pe butonul „Căutare”.

  Modul implicit de afișare este „Vizualizare imagini”, dar puteți alege și „Vizualizare detalii” și „Vizualizare listă” pentru a afișa rezultatele și chiar pentru a selecta numărul de articole pe care doriți să le vizualizați pe pagină (de la 5 la 100).

  Vizualizare detalii

  Vizualizare detalii

  Vizualizare listă

  Vizualizare listă

  Vizualizare imagini

  Vizualizare imagini 4. Puteți previzualiza detaliile fiecărei mărci sau ale fiecărui desen sau model, puteți verifica informațiile complete despre acestea, puteți mări imaginile sau genera rapoarte. În fila de rezultate cu desene sau modele, puteți parcurge, de asemenea, diferitele vederi disponibile ale desenului sau modelului, făcând clic pe săgeți în partea laterală a imaginii.

   

  Generare de rapoarte: Selectați mărcile sau desenele sau modelele pe care doriți să le includeți în raport făcând clic pe caseta de lângă fiecare imagine și apoi pe „Generare PDF”. Raportul cu selecția dumneavoastră se va crea instantaneu. Aveți și o opțiune „Selectare toate”. Această opțiune vă va permite să selectați maximum 100 de mărci pentru a le include în raport.

  Pentru a obține informații suplimentare referitoare la o marcă sau la un desen sau model, treceți cu mouse-ul peste imagine și selectați „Vizualizare informații complete”

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.