Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Menu

EUIPO își exprimă angajamentul de a furniza utilizatorilor săi un serviciu de calitate în toate privințele. Instrumentele, produsele, procedurile și soluțiile informatice contribuie toate la îmbunătățirea eficacității operaționale și oferă utilizatorilor soluții optime pentru nevoile întreprinderilor lor. Această secțiune conține documente cu privire la procesele operaționale ale Oficiului, inclusiv deciziile directorului executiv și documentația relevantă a reuniunilor Consiliului de administrație.

Decizia nr. ADM-20-31

Decizia privind structura internă a Oficiului

Această decizie a directorului executiv stabilește structura Oficiului, inclusiv împărțirea în departamente și servicii. Stabilește responsabilitățile și rolurile fiecărui departament.


PDF

Programul de activitate

 

Programul de activitate cuprinde toate activitățile planificate ale Oficiului pentru anul următor, luând în considerare principalele previziuni cu privire la volume (mărci și desene și modele primite) și impactul lor asupra operațiunilor.


PDF Mai multe informații >>

Raportul anual al EUIPO

 

Oficiul publică în fiecare an Raportul anual, în care prezintă principalele activități și realizări din cursul anului precedent cu date, statistici și alte informații conexe.


PDF Mai multe informații >>

Sondaj privind satisfacția utilizatorilor

 

Scopul Sondajului privind satisfacția utilizatorilor este să măsoare gradul de satisfacție a utilizatorilor față de serviciile Oficiului. Se desfășoară la EUIPO din 2005.


PDF Mai multe informații >>

Document Data Descărcare
Consiliul de administrație al Oficiului   Mai multe informații >>
EUIPO Service Charter   More Details >>
SP2020 Benefits report   PDF
SP2020 achievements assessment report    

 

Titlu DIN Creat Vizualizare
Can’t find what you are looking for? Request here
Pagină actualizată ultima dată 06-07-2022
Site-ul nostru folosește module cookie pentru a consolida funcționalitățile tehnice care facilitează utilizarea sa. De asemenea, folosește și analize. Faceți clic pentru mai multe informații