Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Rezultatele căutării de bază

Rezultatele se afișează în patru file:

 • Mărci
 • Desene sau modele industriale
 • Titulari
 • Reprezentanți

Rețineți că se afișează implicit fila pentru mărci. Pentru a vedea rezultatele pentru desene sau modele industriale, titulari sau reprezentanți, faceți clic pe fila corespunzătoare din partea de sus a tabelului.

Aplicația este setată pentru a afișa cel mult 15 rezultate pe pagină. Pentru a merge la altă pagină cu rezultate ale căutării, faceți clic pe un număr al paginii din colțul din dreapta sus al tabelului sau, pentru a vizualiza pagina precedentă sau următoare, faceți clic pe săgeata stângă sau dreaptă. Numărul total de rezultate ale căutării este afișat lângă titlul filei, de exemplu, „197 de rezultate ale căutării în 14 pagini în 0,338 secunde”.

Captură de ecran cu o căutare de bază în instrumentul eSearch
 

În vizualizarea listă, sub titlurile filelor, sunt afișate următoarele pictograme:

 • Setare avertizare (afișată la filele „Mărci” și „Desene sau modele industriale”)

  Se pot seta avertizări făcând clic pe această pictogramă Pictograma avertizare. Mai multe informații despre avertizări găsiți aici.

 • PDF (afișat la toate filele)

  Rezultatele de la pagina pe care sunteți pot fi vizualizate și în format PDF făcând clic pe pictograma PDF Pictograma PDF

  N.B.: Aplicația fiind setată implicit să afișeze maximum 15 rezultate pe pagină, PDF-ul va conține doar primele 15 rezultate. Pentru a compila un fișier PDF cu mai multe rezultate, mergeți la următoarea pagină și faceți clic din nou pe pictograma PDF. Dacă este necesar, repetați acest proces.

 • vCard (afișat la filele „Titulari” și „Reprezentanți”)

  vCard-ul este un format de fișier standard pentru carduri electronice de afaceri, care conțin nume, adresă, numere de telefon, adresă de e-mail și alte date de contact, și poate fi accesat din secțiunea „Rezultate” de la filele „Titulari” și „Reprezentanți”, făcând clic pe pictograma Pictograma Vcarddin partea dreaptă.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.