Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Numele de domeniu .eu

Domeniul .eu este un domeniu de prim nivel tip cod de țară (ccTLD) pentru Uniunea Europeană (UE).

Orice întreprindere, persoană fizică sau organizație stabilită în Uniunea Europeană sau în Islanda, Liechtenstein sau Norvegia poate înregistra un nume de domeniu .eu sau .ею.


Înregistrarea unui nume de domeniu .eu identic cu numele mărcii dvs. întărește drepturile de PI asociate cu marca și împiedică alte persoane să înregistreze un nume de domeniu .eu identic cu marca dvs.EUIPO folosește baza de date WHOIS pentru a informa utilizatorii despre disponibilitatea numelui de domeniu .eu identic cu marca lor la încheierea depunerii electronice a cererii de înregistrare a mărcii. Utilizatorii pot seta de asemenea avertizări în User Area și în eSearch pentru a fi informați când se înregistrează un nume de domeniu .eu identic cu marca lor.

Rețineți că înregistrarea unui nume de domeniu .eu se face prin operatori de registru acreditați (lista pe site-ul Registrului).EUIPO colaborează cu EURid pentru a furniza informații despre numele de domeniu .eu și disponibilitatea lor. Scopul acestei colaborări este să faciliteze informarea pentru a proteja drepturile de PI ale titularilor de mărci UE.

Informațiile sunt furnizate din baza de date WHOIS. EUIPO nu își asumă însă răspunderea pentru conținut, corectitudine sau informațiile conexe.EURid este administratorul registrului domeniilor de prim nivel tip cod de țară .eu și .ею, numit de Comisia Europeană. Mai multe informații.Vă puteți înregistra numele de domeniu .eu la orice operator de registru acreditat pentru domeniul .eu.Dacă setați avertizarea, veți fi informat imediat ce se înregistrează un nume de domeniu .eu considerat identic cu marca (mărcile) dvs. UE înregistrată (înregistrate).Pe site-ul EUIPO, intrați în User Area și faceți clic pe fila „Avertizări”.

avertizare

Opțiunea de a crea o avertizare pentru numele de domeniu .eu se găsește la fila „Configurare”.

Se poate crea o singură avertizare asociată cu un nume de domeniu .eu pentru o marcă UE.

Mai multe informații despre setarea de avertizări găsiți aici.Faceți clic pe crucea din coloana „Acțiuni” pentru a șterge avertizarea

ștergere_avertizareThis site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.