Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Main contacts

Centrul de informare

+34 965 139 100

de la 8:30 la 18:30 CET

E-business Support

+34 965 139 400

de la 7:30 la 19:30 CET

Formular de contact

Completați formularul de informații generale pentru asistență

Formular oficial de plângere

Plângerea este destinată exprimării în scris a unei nemulțumiri față de serviciile furnizate de EUIPO.

*Rețineți că formularul de contact este doar pentru solicitări de informații. Ceea ce ne transmiteți pe această cale nu va fi luat în considerare în cadrul unui anumit dosar de marcă sau de desen/model industrial. Dacă trebuie să ne comunicați ceva despre un anumit dosar, vă rugăm să utilizați operațiunea electronică corespunzătoare din „User Area”. Dacă nu vedeți nicio opțiune care să corespundă nevoilor dumneavoastră, vă rugăm să selectați opțiunea „Back-up comunicare” (linkul funcționează numai dacă sunteți conectat la „User Area”).

 

Întrebările și răspunsurile de pe această pagină servesc unui scop pur informativ și nu reprezintă o referință juridică. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să consultați regulamentele privind marca Uniunii Europene și desenele sau modelele industriale comunitare sau ghidurile privind mărcile UE/desenele sau modelele industriale.

Pentru mai multe informații despre prelucrarea datelor dvs. personale de către Oficiu, consultați Declarația de protecție a datelor.
 

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.