Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Cum pot modifica datele personale ale titularilor?

Pentru reprezentanţii PI înregistraţi pentru a utiliza secţiunea „User Area" a OAPI, secţiunea „Titulari" prezintă o listă a tuturor clienţilor împreună cu numărul lor de identificare.

Pentru a modifica datele personale ale unui anumit titular, faceţi clic pe înregistrarea relevantă din tabelul dumneavoastră cu titulari.

Owners section

Dacă faceţi clic, se va deschide o filă nouă în browserul dvs care va afişa pagina cu informaţii despre titularul respectiv în motorul nostru de căutare eSearch plus.

Owner information in esearch plus

Lângă numele titularului veţi găsi opţiunea „Modificare informaţii". Dacă faceţi clic pe ea, se va deschide o fereastră în care puteţi modifca numele titularului, adresa şi adresa de corespondenţă a acestuia.

Change details option

Vă rugăm să reţineţi că atunci când modificaţi datele cu privire la un titular, modificarea va fi aplicată în cadrul tuturor procedurilor cu Oficiul.


Ce altceva mai puteți face în secţiunea „Titulari"?

Puteţi aplica filtre în cadrul listei titularilor în funcţie de numărul de identificare, nume, tip şi ţară utilizând săgeţile de filtrare Filter arrows

Puteţi accesa, de asemenea, o carte de vizită electronică (Vcard) făcând clic pe pictograma respectivă Vcard icon situată în colţul din dreapta al tabelului.

Pentru a include o notă la înregistrările titularului, faceţi clic pe pictograma notelor Notes icon situată în colţul din dreapta al tabelului.

Options of your owners section

Pentru mai multe întrebări frecvente privind alte aspecte web, consultați secțiunea Centrul de asistență.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.