Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Cum pot depune o cerere de declarare a nulității pentru desene și modele industriale comunitare?

Trebuie să vă conectați la secțiunea User Area pentru a transmite o cerere de declarare a nulității. Mergeți la motorul nostru de căutare eSearch plus și introduceți denumirea desenului sau a modelului pentru care doriți să declarați nulitatea.

În rezultatele căutării, faceți clic pe denumirea mărcii/desenului sau a modelului respectiv sau pe linkul „+ info”. Se va afișa vizualizarea detaliată a desenului sau a modelului, care vă pune la dispoziție toate informațiile disponibile despre dosarul respectiv.


 

Dacă doriți să declarați nulitatea unui desen sau model, mergeți la secțiunea „Acțiuni și comunicări”. Faceți clic pe butonul „DMIC”, apoi pe opțiunea „Declararea nulității”.


 

Se va afișa o fereastră pop-up.


 

Scrieți un mesaj (opțional) și adăugați anexa (anexele) relevantă (relevante).

Rețineți că trebuie să semnați anexa (anexele).


Apoi se va afișa un PDF care conține informațiile pe care le-ați introdus. Puteți să verificați aceste informații, să faceți modificările necesare și/sau să salvați PDF-ul pe calculatorul dumneavoastră. Pentru a transmite cererea, faceți clic pe „Trimite”.


 

Pentru mai multe întrebări frecvente despre alte aspecte web, consultați secțiunea Centrul de asistență.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.