Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Opțiuni

În partea „Opțiuni” din secțiunea „User Area”, aveți posibilitatea să vizualizați și să editați datele personale și de conectare, să modificați setările și să gestionați subprofilurile.

Partea Opțiuni din secțiunea User Area

Faceți clic pe fila „Opțiuni” din meniul din stânga al secțiunii „User Area” pentru a accesa această parte.

Partea „Opțiuni” este reprezentantă prin pictograma Pictograma Opțiuni

În partea „Opțiuni” din secțiunea „User Area” există patru file:

 • Date de conectare

  Vă puteți schimba adresa administrativă de e-mail și parola.

  Adresa administrativă de e-mail este folosită pentru a vă informa când primiți comunicări noi sau când se declanșează o nouă avertizare. Adresa administrativă de e-mail este folosită și pentru funcția „parolă uitată”.

  În partea de jos a paginii, sunt menționate ultimele trei conectări reușite și ultimele trei încercări nereușite de conectare în legătură cu contul dumneavoastră.

  Raportare activitate suspectă
  Dacă doriți să raportați o activitate suspectă, de exemplu încercări de conectare de la o sursă necunoscută, o puteți face cu ajutorul linkului din partea de jos a paginii.

 • Date personale

  Vă puteți schimba numele și adresa, adresa de corespondență și datele de contact.

  Orice schimbări pe care le efectuați aici se aplică la toate procedurile privind mărcile UE/DMIC care se desfășoară sub același număr de identificare EUIPO.

  Modificarea numelui și/sau adresei dvs. va genera o înscriere în registru (înregistrare) care va fi prelucrată de EUIPO. Cu toate acestea, dacă doriți să înregistrați schimbarea dreptului de proprietate pentru o anumită marcă sau un anumit desen sau model industrial, trebuie să transmiteți o cerere de înregistrare a unui transfer.

 • Setări

  Faxul și poșta nu mai sunt disponibile ca metode de comunicare din martie 2021. Acest lucru înseamnă că Oficiul va comunica cu dumneavoastră numai prin intermediul secțiunii „User Area”.

  Puteți opta să primiți o notificare pe e-mail atunci când primiți o comunicare în secțiunea „User Area”.

  Limba implicită în care se primesc comunicările poate fi schimbată din lista verticală. Puteți alege una din cele 23 de limbi ale UE. Comunicările oficiale referitoare la un anumit dosar vor fi însă transmise în limba de procedură care corespunde respectivului dosar.

 • Subprofiluri

  Contul dvs. din secțiunea „User Area” de pe site-ul EUIPO vă oferă acces la o serie de servicii IP care nu sunt disponibile utilizatorilor neînregistrați. Printre avantaje se numără opțiunea de a crea subprofiluri pentru angajații societății sau pentru membrii unei asociații. Subprofilurile pe care le creați vor avea anumite drepturi de acces la informațiile care sunt păstrate în secțiunea „User Area”.

  Pentru a adăuga un subprofil, faceți clic pe butonul „Adăugare subprofil” din colțul din dreapta al filei „Subprofiluri”. Într-o altă fereastră se va deschide un formular ale cărui câmpuri sunt, în configurarea implicită, necompletate.

  Pe formular sunt menționate opțiunile de acces pentru fiecare utilizator al unui subprofil. Configurarea implicită este „da” pentru fiecare opțiune de acces. Puteți edita subprofilurile făcând clic pe pictograma creionului Pictogramă creion din coloana „Editare”.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.