Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Setarea de avertizări

Puteți seta o avertizare de supraveghere și o avertizare de urmărire din filele „Mărci” și „Desene sau modele industriale” din eSearch plus. Avertizările pot fi setate din vizualizarea listă și din vizualizarea detaliată.

Puteți, de asemenea, să setați o avertizare pentru domeniul .eu din fila „Mărci” din eSearch plus precum și din User Area de pe site-ul EUIPO.


 • Avertizarea de supraveghere

  Se poate seta o avertizare de supraveghere în eSearch plus din filele „Mărci ale Uniunii Europene (mărci UE)” și „Desene sau modele industriale comunitare (DMIC) înregistrate”. Această avertizare se bazează pe criteriile alese de un utilizator conectat pentru o căutare avansată.

  De exemplu, dacă setați o avertizare de supraveghere după ce ați efectuat o căutare avansată pentru mărci publicate care conțin denumirea mărcii „HI” și care cuprind produse din „clasa 12” și ați obținut un număr de X rezultate, se va declanșa o avertizare la publicarea unei noi mărci cu aceleași criterii (marcă a cărei denumire conține cuvântul „Hi”, care cuprinde produse din „clasa 12” etc.) deoarece numărul de rezultate va fi diferit de cel inițial.

 • Setarea unei avertizări de supraveghere

  O avertizare de supraveghere se poate seta din secțiunea listei de rezultate (vizualizare listă) după efectuarea unei căutări de bază sau a unei căutări avansate, după cum urmează:

  1. Pentru a seta avertizarea, faceți clic pe pictograma megafon Pictograma avertizare afișată în colțul din stânga sus al tabelului. Se va deschide o fereastră pop-up.
  2. Dați avertizării un nume:
   • selectați un nume de avertizare creat anterior din meniul vertical;
   • alegeți un nume nou și introduceți-l în câmpul de text din partea dreaptă.
  3. Bifați caseta „Primire avertizare prin e-mail”, dacă doriți să vi se trimită o copie a avertizării la adresa dumneavoastră de e-mail.
  4. Faceți clic pe butonul „Setare avertizare”.

  După ce avertizarea a fost creată, în partea de jos a ferestrei pop-up va apărea o notă.

 • Avertizarea de urmărire

  Se poate seta o avertizare de supraveghere pentru a urmări evenimente specifice în legătură cu mărcile UE și cu DMC-urile, precum și cu domeniile .eu identice cu mărcile UE. Pentru a declanșa avertizările se pot alege o serie de parametri, de exemplu:

  • schimbarea statutului unei mărci;
  • marcă care trebuie reînnoită;
  • schimbarea titularului/reprezentantului;
  • perioada de opoziție se apropie de sfârșit;
  • înregistrări identice de domeniu .eu.
 • Setarea unei avertizări de urmărire

  O avertizare de urmărire se poate seta din secțiunea de vizualizare detaliată a mărcilor sau desenelor și modelelor industriale, după efectuarea unei căutări de bază sau a unei căutări avansate.

  1. Faceți clic pe butonul „Setare avertizare” Butonul de setare a avertizării din partea dreaptă sus a vizualizării detaliate.

   Se va deschide o fereastră pop-up, de unde puteți selecta ce casete să bifați, în funcție de schimbările din starea mărcii UE sau a desenului sau modelului industrial comunitar pe care doriți să-l urmăriți.

  2. Dați avertizării un nume din opțiunile posibile:
   • selectați un nume de avertizare creat anterior din meniul vertical;
   • alegeți un nume nou și introduceți-l în câmpul de text din partea dreaptă.
  3. Bifați caseta „Primire avertizare prin e-mail”, dacă doriți să vi se trimită o copie a avertizării la adresa dumneavoastră de e-mail.
  4. Faceți clic pe butonul „Setare avertizare”.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.