Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Înregistrare

Pentru a avea acces la secțiunea User Area de pe site-ul EUIPO, trebuie să vă înregistrați. Faceți clic pe „Înregistrare” în colțul din dreaptă sus al ecranului pentru a începe înregistrarea, iar apoi urmați instrucțiunile.

 
 • De ce trebuie să mă înregistrez?

  Prin contul dvs. de pe site-ul EUIPO, puteți avea acces la o serie de servicii online care nu sunt disponibile utilizatorilor neînregistrați. Aceste avantaje includ opțiunea de creare de avertizări și subprofiluri.

  Unele servicii, de exemplu tranzacțiile financiare, necesită transmiterea de informații personale. Conectarea oferă utilizatorului protocoale securizate pentru datele stocate.

  De asemenea, trebuie să vă conectați pentru a descărca documente dintr-un anumit fișier.

 • Ați mai depus vreo cerere la EUIPO?

  Utilizatorilor care au depus deja o cerere la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO) le-a fost alocat un număr de identificare. Este important să introduceți acest număr de identificare când vă înregistrați prima dată, pentru ca toate fișierele legate de acest număr să se afișeze în tabloul de comandă din noua dvs. User Area.

 • Date despre utilizator

  Există două tipuri de utilizatori, „Întreprindere sau persoană fizică” și „Reprezentant”. Dacă nu vă încadrați în niciuna din cele două categorii propuse, selectați „Întreprindere sau persoană fizică”. Veți putea beneficia astfel de acces deplin la toate funcțiile din secțiunea User Area.

 • Activarea contului
  1. Dacă în trecut ați mai depus o cerere la EUIPO și aveți un număr de identificare:
   1. dacă ați indicat o adresă de e-mail: mesajul cu codul de activare va fi trimis la adresa de e-mail pe care ați indicat-o când vi s-a atribuit prima dată numărul de identificare EUIPO;
   2. dacă nu ați indicat o adresă de e-mail: trimiteți-ne prin poștă o scrisoare cu adresa dumneavoastră de e-mail și veți putea crea un cont după actualizarea datelor.
  2. Dacă nu ați mai depus o cerere la EUIPO înainte, trebuie să indicați o adresă de e-mail la care să primiți codul de activare în momentul înregistrării.

   După ce completați câmpurile obligatorii din formular, veți primi codul de activare prin e-mail. Urmați instrucțiunile pentru a efectua activarea și a vă conecta în secțiunea User Area de pe site-ul EUIPO.

   EUIPO vă va atribui un număr de identificare după ce creați contul și doar atunci când depuneți, de exemplu, o cerere de înregistrare a unei mărci a Uniunii Europene (marcă UE) sau a unui desen sau model comunitar (DMC) sau când depuneți o opoziție sau numirea unui reprezentant.
 • Informații suplimentare

  Numele de utilizator

  Numele de utilizator trebuie să aibă între 8 și 20 de caractere minuscule și să conțină caractere din alfabetul latin (a-z). Trebuie să conțină cel puțin o cifră (0-9).

  Adresa de e-mail

  Avertizările de comunicări din partea EUIPO (dacă selectați opțiunea de a primi comunicări prin User Area) vor fi trimise la această adresă de e-mail. Avertizarea prin e-mail se trimite numai în scop informativ și nu constituie o notificare oficială din partea Oficiului. Trebuie să verificați în mod regulat dacă nu ați primit notificări noi din partea Oficiului în cutia de comunicări din User Area.

  Politica privind parolele

  Parola trebuie să conțină cel puțin 8 caractere din alfabetul latin. Trebuie să conțină cel puțin o cifră (0-9). Trebuie să fie diferită de numele de utilizator. Evitați să folosiți un caracter repetat de trei ori (de exemplu aaa, 111), secvențe de caractere (de exemplu 123, abc) sau caractere speciale (de exemplu #, *). Exemple de parole acceptabile: ThinkOn1980Phrases, About2Pass2Me, safe1Should2Be3.

  Metoda de comunicare

  Se recomandă insistent să selectați opțiunea de primire a corespondenței prin User Area. În acest caz, rețineți că toate comunicările din partea Oficiului vor fi trimise în User Area. Dacă ați selectat opțiunea de a primi o avertizare pe adresa de e-mail, rețineți că avertizarea prin e-mail se trimite numai în scop informativ și nu constituie o notificare oficială din partea Oficiului (EX-20-9). Trebuie să verificați în mod regulat dacă nu ați primit notificări noi din partea Oficiului în cutia de comunicări din User Area (Condiții de utilizare a User Area)

  Asociație

  Dacă înregistrați un cont pentru o asociație de reprezentanți, în formularul de înregistrare trebuie introduse toate informațiile despre asociație. Puteți efectua modificări ale datelor referitoare la asociația dumneavoastră în partea „Opțiuni” din User Area.

  Forma juridică

  Dacă înregistrați un cont pentru o întreprindere și aveți nevoie ca forma juridică (SRL, SA etc.) să apară în publicațiile oficiale, trebuie să introduceți această informație în câmpul „Denumirea întreprinderii”, precum și în câmpul „Forma juridică”.

  Mărimea întreprinderii

  Pentru mai multe informații despre „Mărimea întreprinderii”, accesați linkul.

  Sectorul de activitate

  Pentru mai multe informații despre „Sectorul de activitate”, accesați linkul.

  Legătura economică

  Dacă înregistrați un cont pentru un „Reprezentant al angajaților”, veți avea de bifat o casetă intitulată „Legătura economică”. Dacă sunteți un angajat direct al solicitantului, nu selectați această casetă. Este suficient să introduceți numele și prenumele dumneavoastră. Dacă lucrați însă într-o întreprindere cu o unitate efectivă și funcțională în Uniunea Europeană (UE), care are legături economice cu un solicitant al cărui sediu nu se află în UE, trebuie să selectați această opțiune și să furnizați informații despre legăturile dumneavoastră economice și numele întreprinderii respective.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.