Nazaj na domačo stran
EUIPO
Zaščitite svoje znamke in modele v Evropski uniji

Zaščitite svojo intelektualno lastnino v Evropski uniji

Rezultati naprednega iskanja

Rezultati so prikazani pod zavihkom, v katerem ste izvedli iskanje.

Orodje eSearch prikaže največ 15 rezultatov na stran. Druge strani z rezultati iskanja si ogledate tako, da kliknete na ustrezno številko strani v desnem zgornjem kotu preglednice ali kliknete na desno ali levo puščico, če želite na naslednjo stran.

Skupno število rezultatov iskanja je navedeno ob imenu zavihka, na primer 197 rezultatov iskanja na 14 straneh v 0,338 sekunde. Podatki o številu rezultatov, številu strani in času, ki je bil potreben za obdelavo zahteve, so prikazani nad rezultati.

Odvisno od zavihka, v katerem iščete, so nad seznamom rezultatov prikazane ikone ali različne možnosti:

 • Nastavi opomnik (zavihka „Blagovne znamke“ in „Modeli“)

  Opomnik lahko nastavite s klikom na to ikono Ikona opomnika Več o opomnikih preberite tukaj

 • Viri RSS (vsi zavihki)

  Možnost naročila na vire RSS (za ogled pogosto posodobljenih informacij) lahko izberete s klikom na ikono RSS Ikona RSS.

 • PDF (vsi zavihki)

  Rezultate na strani, ki jo pregledujete, si lahko ogledate tudi v obliki PDF s klikom na ikono PDF Ikona PDF.

  Opomba: Ker privzeta programska nastavitev zajema prikaz največ 15 rezultatov na stran, bo tudi v obliki PDF vidnih samo prvih 15 rezultatov. Če želite prikaz v obliki PDF z več rezultati, se premaknite na naslednjo stran in zopet kliknite na ikono PDF. Ta postopek po potrebi večkrat ponovite. Za prikaz večjega števila rezultatov na stran lahko spremenite tudi nastavitve programa, in sicer s pomočjo spustnega menija na desni strani vrstice, ki vsebuje podatke o številu rezultatov.

 • vCard (zavihka „Imetniki“ in „Zastopniki“)

  Poslovno vizitko vCard, ki je standardna oblika elektronske poslovne vizitke in vsebuje ime, naslov, telefonsko številko, e-poštni naslov in druge kontaktne informacije, si lahko ogledate v razdelku z rezultati pod zavihkoma o imetnikih in zastopnikih s klikom na ikono Ikona vCard na desni strani.

 • Filtriranje rezultatov iskanja

  Rezultate naprednega iskanja lahko filtrirate (kliknite na „Ogled filtrov“ na desni strani nad rezultati) po vnaprej določenih merilih:

  • za blagovne znamke EU: status registracije blagovne znamke EU in mednarodne znamke, razdelek objave, razred Nicejske klasifikacije in vrsta znamke;
  • za registrirane modele Skupnosti: status registriranega modela Skupnosti, razred Locarnske klasifikacije, razdelek objave in država imetnika.
  Značilnosti

  Natančnejše iskanje
  Natančnejše iskanje lahko nastavite brez vračanja na stran za napredno iskanje s klikom na eno od „Značilnosti“, prikazanih v stolpcu.

  Značilnosti

  Iskanje bo z upoštevanjem novega merila natančnejše. Če želite dodati nova merila za iskanje, ponovite ta korak.

  Za podroben ogled rezultatov pojdite na dno strani.

Na našem spletišču uporabljamo piškotke v podporo tehničnim funkcijam, ki izboljšujejo vašo uporabniško izkušnjo. Prav tako uporabljamo orodje za spletno analitiko. Za več informacij kliknite tukaj