Nazaj na domačo stran
EUIPO
Zaščitite svoje znamke in modele v Evropski uniji

Zaščitite svojo intelektualno lastnino v Evropski uniji

 

Enostavna vložitev prijave (Easy Filing form)

Sama vložitev prijave za blagovno znamko še ne pomeni, da bo slednja tudi registrirana. Če je vaša prijava zavrnjena, se pristojbina ne povrne.

Velikokrat je prijava zavrnjena, ker je bodisi enako ali podobno znamko registriral že nekdo drug bodisi ker znamka nima razlikovalnega učinka. Da bi vaš postopek prijave potekal čim bolj gladko, vam priporočamo ogled tega videoposnetka:

Začni postopek prijave

Če imate po ogledu videoposnetka še vedno dvome o možnostih za uspešno registracijo svoje znamke, lahko zaprosite za brezplačno osebno pomoč v zvezi z intelektualno lastnino ali se pogovorite s svetovalcem informacijskega centra urada EUIPO, od ponedeljka do petka (od 8.30 do 18.00 ure po srednjeevropskem času).

Nasveti, ki jih boste prejeli tukaj, niso pravni nasveti. Če želite pravno svetovanje, lahko pomoč poiščete v naši podatkovni zbirki pravnih zastopnikov.

Na našem spletišču uporabljamo piškotke v podporo tehničnim funkcijam, ki izboljšujejo vašo uporabniško izkušnjo. Prav tako uporabljamo orodje za spletno analitiko. Za več informacij kliknite tukaj