Nazaj na domačo stran
EUIPO
Zaščitite svoje znamke in modele v Evropski uniji

Zaščitite svojo intelektualno lastnino v Evropski uniji

Kako nastaviti in natisniti pogled v orodju eSearch plus?

Orodje eSearch plus je vstopna točka do podatkovne zbirke z informacijami o blagovnih znamkah, modelih, imetnikih, zastopnikih in biltenih našega urada. Poleg osnovnih informacij, kot so vrsta blagovne znamke ali datum objave, lahko s prijavo v to orodje dostopate tudi do naprednejših funkcij, kot je na primer opomnik, ali prenesete vsebino določenega spisa.

Če za iskalni parameter izberete sliko, lahko z orodjem iščete tudi figurativne blagovne znamke. Povlecite in spustite katero koli sliko v iskalno polje in prikazale se bodo blagovne znamke podobnega videza.

Rezultate iskanja lahko filtrirate in natisnete v skladu z izbranimi nastavitvami.

Do orodja eSearch plus lahko dostopate v zgornjem desnem kotu na domači strani spletišča urada EUIPO ali prek iskalnega okenca:

Posnetek zaslona, kjer lahko iščete blagovne znamke in modele

Med prikazi rezultatov iskanja kliknite na želeni spis ali povezavo „+info".

Podrobni prikaz spisa

Orodje eSearch plus že kot privzeto prikaže vse informacije, ki so na voljo o posameznem spisu v različnih razdelkih podatkovne zbirke. Vrstni red prikazovanja informacij lahko spremenite z desnim klikom na sivo polje naslovne vrstice razdelka. Prikazala se bo ikona s štirimi puščicami Premakni Ikona 'Premakni', s pomočjo katere lahko izbrani razdelek premaknete na želeno mesto. Tako dobljeni vrstni red se ohrani tudi pri tiskanju spisa.

Razdelek lahko povlečete na želeno mesto

Orodje eSearch plus omogoča tudi, da lahko s klikom na modro puščico Ikona puščice za prikaz ali skritje razdelkov na desni strani naslovne vrstice razdelka izberete, ali bo vsebina razdelka prikazana ali skrita.
Dvojna puščica na vrhu datoteke prikaže ali skrije vso vsebino Ikona dvojne puščice za prikaz ali skritje vse vsebine.

Natisnjena bo samo prikazana vsebina.

Pogled s skrito vsebino

* Pogled s skrito vsebino

Pogled s prikazano vsebino

* Pogled s prikazano vsebinoKo ste izbrali in uredili vse ustrezne informacije, morate samo klikniti na gumb „Natisni" v zgornjem desnem kotu zaslona.

Natisni

Pogosto zastavljena vprašanja o drugih vidikih spletišča si lahko preberete na naši spletni strani za pomoč uporabnikom.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.