Nazaj na domačo stran
EUIPO
Zaščitite svoje znamke in modele v Evropski uniji

Zaščitite svojo intelektualno lastnino v Evropski uniji

 

Pritožbo v zvezi z blagovno znamko Evropske unije ali modelom Skupnosti lahko enostavno vložite s pomočjo iskalnika eSearch plus. V ta namen morate biti prijavljeni.

Odprite iskalnik eSearch plus in v iskalno polje vtipkajte naziv blagovne znamke EU ali modela, na katero(-ega) se nanaša vaša pritožba.

Razdelek 'Osnutki'

S seznama prikazanih zadetkov izberite ustrezno blagovno znamko/ustrezni model in kliknite bodisi na povezavo „+info" ali na ime blagovne znamke/modela.

Odprl se bo prikaz podrobnosti o blagovni znamki/modelu, ki vsebuje vse razpoložljive informacije o zadevnem spisu.

Gumb 'Shrani' na prijavi za registrirani model Skupnosti

Pojdite na razdelek „Dejanja in sporočila" pod časovnico in kliknite na gumb „Pritožbe".

Gumb 'Shrani' na prijavi blagovne znamke

Prikazalo se bo pojavno okno s polji, ki jih je treba izpolniti.

Osebna referenčna številka vaše spletne prijave

Napišite sporočilo (če želite) in pripnite izpolnjen obrazec za pritožbo, ki je na voljo tukaj. Obrazca ne pozabite podpisati.

Stolpec z referenčnimi številkami v preglednici z osnutki

Prikazala se bo datoteka v obliki PDF, ki vsebuje vaše sporočilo in pritožbo v priponki. Sedaj lahko znova pregledate vse podrobnosti, vnesete potrebne popravke in/ali shranite datoteko PDF na svoj računalnik. Za predložitev pritožbe kliknite na ukaz „Potrdi".

Stolpec z referenčnimi številkami v preglednici z osnutki

Pogosto zastavljena vprašanja o drugih vidikih spletišča si lahko preberete na naši spletni strani za pomoč uporabnikom.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.