Nazaj na domačo stran
EUIPO
Zaščitite svoje znamke in modele v Evropski uniji

Zaščitite svojo intelektualno lastnino v Evropski uniji

Upravljaj vse moje sezname

Ta del sistema shrani sezname, ki ste jih oblikovali s pomočjo orodja za pripravo seznama blaga in storitev. Če sestavljate več seznamov, vam orodje pomaga pri njihovem upravljanju, spreminjanju in ponovni uporabi. Skrbnik vas opozori tudi na najnovejše spremembe v usklajeni podatkovni zbirki, spodbuja k uporabi hitrega postopka „Fast Track“ in vključuje možnost predlaganja izrazov za vključitev v mesečno posodobitev zbirke.

V Skrbniku so trije pomembni zavihki za Dejanja:

 • Moji seznami

  Novo
  tu lahko vidite vse sestavljene sezname blaga in storitev in njihove podrobnosti, na primer: ime seznama, jezik, razrede, usklajenost s HDB, zadnje posodobitve in dejanja.

  Možna Dejanja so naslednja.

  Opozori vas, če se je kateri koli od vaših izrazov spremenil v HDB in vas preusmeri na zavihek Zadnje spremembe v HDB.

  Odpre Orodje za pripravo seznama blaga in storitev, da -lahko seznam uredite.

  Prenese izbrani seznam – kliknite na Prenos, da shranite svoj seznam kot zunanji dokument na svojem računalniku. V pojavnem oknu izberite želeno obliko datoteke za prenos (.txt ali .csv) in mesto, kamor jo želite shraniti na svojem računalniku. Upoštevajte, da morate biti za prenašanje datotek registrirani uporabnik. Če še niste, se boste morali registrirati.

  Izvoz v elektronske obrazce (e-filing) (v obliki obrazca za naprednejše uporabnike ali obrazca za prijavo v petih korakih) – izberite to za izvoz seznama blaga in storitev v e-prijavo. Nato izberite metodo e-vložitve prijave, ki vam je ljubša – obrazec za naprednejše uporabnike ali obrazec za prijavo v petih korakih.

  Izbriši seznam – kliknite tukaj za dokončen izbris vašega seznama.

  Razširite vsebino seznama in po želji dodajte ali uredite opombe.

  Nov seznam lahko pripravite s klikom na ikono , ki vas bo samodejno preusmerila na Orodje za pripravo seznama blaga in storitev.

  Svoj seznam lahko tudi na hitro preiščete.

  Če pripravljate več seznamov hkrati, lahko zaprosite skrbnika, da vam pokaže določeno število seznamov na stran.

   

 • Najnovejše spremembe v objavah

  V tem razdelku lahko preverite najnovejše spremembe v usklajeni podatkovni zbirki in po potrebi posodobite svoj seznam. Usklajena podatkovna zbirka se posodablja vsak mesec, da sledi trgu in potrebam uporabnikov. Vsaka posodobitev je posledica večinskega glasu strokovnjakov za klasifikacijo iz vsakega sodelujočega urada za intelektualno lastnino. V tem pregledu lahko vidite, kateri izrazi so bili dodani ali izbrisani marca 2015.

   

 • Moji predlagani izrazi

  kliknite tukaj, če želite predlagati izraz, ki bi ga radi videli v zbirki HDB. Predlagate lahko do pet izrazov na mesec, njihov status pa preverite tukaj.

  Po predložitvi vašega predloga za izraz, boste lahko njegov status preverili v.... V prvi fazi vaš predlog pregledajo naši strokovnjaki za klasifikacijo, ki odločijo, ali bo izraz predlagan za potrditev ali se šteje kot neveljaven. Po odobritvi urad EUIPO dokončno glasuje ali se izraz sprejme ali zavrne.

   

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.