Nazaj na domačo stran
EUIPO
Zaščitite svoje znamke in modele v Evropski uniji

Zaščitite svojo intelektualno lastnino v Evropski uniji

Možnosti

Razdelek za možnosti v uporabniškem območju vam omogoča, da vidite in urejate svoje osebne podatke in podatke za prijavo, spreminjate nastavitve in upravljate podprofile.

Razdelek z možnostmi v uporabniškem območju

Do tega razdelka pridete tako, da kliknete zavihek „Možnosti“ v meniju, ki je na levi strani uporabniškega območja.

Možnosti so predstavljene z ikonoIkona za možnosti.

V uporabniškem območju so v razdelku „Možnosti“ štirje zavihki.

 • Podatki za prijavo

  Svoj administrativni e-naslov in geslo lahko zamenjate.

  Na ta elektronski poštni naslov boste prejeli obvestilo, da smo vam poslali novo sporočilo ali da je aktiviran nov opomnik. Prav tako ga bomo uporabili v primeru pozabljenega gesla.

  Tri zadnje uspešne prijave in trije zadnji neuspešni poskusi prijave v vaš račun bodo navedeni na dnu strani.

  Prijavi sumljivo dejavnost
  Če želite prijaviti sumljivo dejavnost, kot so poskusi prijave iz neznanega vira, lahko to storite s klikom na povezavo na dnu strani.

 • Osebni podatki

  Svoje ime, naslov, naslov za pošiljanje obvestil in kontaktne podatke lahko spremenite.

  Vse tu opravljene spremembe bodo veljale za vse postopke v zvezi z blagovnimi znamkami EU ali registriranimi modeli Skupnosti, ki se pri uradu EUIPO vodijo pod isto identifikacijsko številko.

  Sprememba vašega imena in/ali naslova bo zabeležena kot vpis v registru, ki ga bo urad EUIPO nato obdelal. Če želite vnesti spremembo imetnika posamične blagovne znamke ali modela, morate vložiti zahtevo za vpis prenosa.

 • Nastavitve

  Telefaks in navadna pošta od marca 2021 nista več na voljo kot načina za komunikacijo z uradom. To pomeni, da vam bo ta sporočila pošiljal samo prek vašega uporabniškega območja.

  Izberete lahko, da boste o vsakem sporočilu v svojem uporabniškem območju prejeli elektronsko obvestilo.

  Privzeti jezik za prejemanje sporočil lahko spremenite v spustnem meniju. Izbirate lahko med 23 uradnimi jeziki EU. Uradna sporočila v zvezi s posamičnimi spisi pa bodo napisana v jeziku postopka, v katerem je ta spis obravnavan.

 • Podprofili

  Vaš račun v uporabniškem območju User Area urada EUIPO vam omogoča dostop do najrazličnejših storitev v zvezi z intelektualno lastnino, ki neregistriranim uporabnikom niso na voljo. Ena od teh prednosti je možnost ustvarjanja podprofilov za zaposlene v podjetju ali člane združenj. S podprofili, ki jih boste ustvarili, boste pridobili dostop do določenih podatkov v vašem uporabniškem območju.

  Če želite dodati podprofil, kliknite gumb „Dodaj podprofil“, ki je v desnem kotu zavihka „Podprofili“. V novem oknu se bo odprl obrazec s privzeto praznimi polji.

  Iz obrazca so razvidne možnosti dostopa za vsakega uporabnika podprofila. Možnosti dostopa so privzeto nastavljene na „Da“. Podprofile lahko urejate tako, da kliknete ikono peresa Ikona peresa v stolpcu „Uredi“.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.