Nazaj na domačo stran
EUIPO
Zaščitite svoje znamke in modele v Evropski uniji

Zaščitite svojo intelektualno lastnino v Evropski uniji

Menu

Urad EUIPO je v vseh pogledih zavezan zagotavljanju kakovostnih storitev svojim strankam. Vsa njegova orodja, proizvodi, procesi in rešitve IT pripomorejo k temu, da lahko izboljša svojo operativno učinkovitost ter uporabnikom ponudi najsodobnejše rešitve za njihove poslovne potrebe. Ta razdelek vsebuje dokumente o operativnih postopkih urada, vključno s sklepi izvršnega direktorja, in ustrezno dokumentacijo s sej njegovega upravnega odbora.

Sklep št. ADM-20-31

Sklep o notranji sestavi urada

V tem sklepu izvršnega direktorja je določena sestava urada ter njegova razčlenitev v oddelke in enote. Opisane so tudi naloge in odgovornosti posameznega oddelka.


PDF

Delovni program

 

Delovni program zajema vse načrtovane dejavnosti urada za naslednje leto, ob upoštevanju ključnih predvidevanj glede števila in obsega prejetih blagovnih znamk in modelov ter njihovega vpliva na delovanje urada.


PDF Podrobnejše informacije >>

Letno poročilo urada EUIPO

 

Urad vsako leto objavi letno poročilo, v katerem predstavi svoje glavne dejavnosti in dosežke v preteklem letu, skupaj s podatki, statističnimi prikazi in drugimi ustreznimi informacijami.


PDF Podrobnejše informacije >>

Raziskava o zadovoljstvu uporabnikov

 

Cilj raziskave o zadovoljstvu uporabnikov je izmeriti stopnjo zadovoljstva uporabnikov s storitvami urada EUIPO. V uradu jo izvajajo od leta 2005 dalje.


PDF Podrobnejše informacije >>

Dokument Datum Prenesi
Upravni odbor urada   Podrobnejše informacije
EUIPO Service Charter   More Details >>
SP2020 Benefits report   PDF
SP2020 achievements assessment report    

 

Naslov DIN Ustvarjen Pogled
Can’t find what you are looking for? Request here
Stran je bila nazadnje posodobljena 26-11-2021
Na našem spletišču uporabljamo piškotke v podporo tehničnim funkcijam, ki izboljšujejo vašo uporabniško izkušnjo. Prav tako uporabljamo orodje za spletno analitiko. Za več informacij kliknite tukaj