Nazaj na domačo stran
EUIPO
Zaščitite svoje znamke in modele v Evropski uniji

Zaščitite svojo intelektualno lastnino v Evropski uniji

Menu

Urad EUIPO vlaga v ljudi ter njihovo varnost in zdravje pri delu, da bi tako pridobil usposobljene in prizadevne zaposlene, katerih sestava po spolu je uravnotežena. Ta razdelek vsebuje dokumentacijo o kadrovskih zadevah in pristojnostih urada glede zaposlovanja, vključno z letnim poročilom kadrovskega oddelka in upravnimi sklepi o sestavi urada.

Letno poročilo
o kadrovskih zadevah

 

Glavne dejavnosti in dosežki urada EUIPO na področju kadrovskih zadev skupaj s podatki in statističnimi prikazi o zaposlovanju ter drugimi zadevnimi informacijami.


PDF

Strategija urada EUIPO
za boj proti goljufijam

 

Strategija urada EUIPO za boj proti goljufijam, katere namen je vključiti močno kulturo boja proti goljufijam znotraj urada pri vseh njegovih dejavnostih.


PDF

Letni načrt
kadrovske politike

Objavljeno: 19. decembra 2017

Letni načrt kadrovske politike, ki je predstavljen v okviru delovnega programa in z njim povezanega proračuna, predstavlja načine za izvedbo dejavnosti in projektov, ki so vključeni v delovni program.


PDF

Kadrovski predpisi in pogoji za zaposlovanje

Objavljeno: 17. decembra 2013

Kadrovski predpisi so uradni dokument, ki podrobneje pojasnjuje pravila, načela in delovne pogoje evropskih javnih uslužbencev.


PDF Podrobnejše informacije >>

Dokument Datum Prenesi
Raziskava o zadovoljstvu zaposlenih 14. 04 2018 PDF
Sporazum o sedežu 29. 08 2013 PDF
Smernice o preprečevanju in obvladovanju nasprotja interesov   PDF

 

Naslov DIN Ustvarjen Pogled
Can’t find what you are looking for? Request here
Stran je bila nazadnje posodobljena 11-05-2022
Na našem spletišču uporabljamo piškotke v podporo tehničnim funkcijam, ki izboljšujejo vašo uporabniško izkušnjo. Prav tako uporabljamo orodje za spletno analitiko. Za več informacij kliknite tukaj