Nazaj na domačo stran
EUIPO
Zaščitite svoje znamke in modele v Evropski uniji

Zaščitite svojo intelektualno lastnino v Evropski uniji

Rezultati osnovnega iskanja

Rezultati se izpišejo pod štirimi zavihki:

 • Blagovne znamke
 • Modeli
 • Imetniki
 • Zastopniki

Privzeti prikaz je prikaz za blagovne znamke. Za prikaz rezultatov za modele, imetnike ali zastopnike kliknite na ustrezen zavihek na vrhu preglednice.

Program je nastavljen tako, da prikaže največ 15 rezultatov na stran. Druge strani z rezultati si ogledate tako, da kliknete na ustrezno številko strani v desnem zgornjem kotu preglednice ali kliknete na desno ali levo puščico, če želite iti na naslednjo stran. Skupno število rezultatov iskanja je navedeno ob imenu zavihka, npr: '197 rezultatov iskanja na 14 straneh v 0,338 sekunde'.

Posnetek zaslona osnovnega iskanja v orodju eSearch
 

Pod imeni zavihkov so prikazane naslednje ikone:

 • Nastavi opomnik (pri blagovnih znamkah in modelih)

  Opomnik lahko nastavite s klikom na to ikono Ikona opomnika. Več o opomnikih preberite tukaj.

 • PDF (v vseh zavihkih)

  Rezultate na strani, ki jo pregledujete, si lahko ogledate tudi v obliki PDF s klikom na ikono PDF Ikona PDF.

  Opomba: Ker privzeta programska nastavitev zajema prikaz največ 15 rezultatov na stran, bo tudi v obliki PDF vidnih samo prvih 15 rezultatov. Če želite prikaz v obliki PDF z več rezultati, se premaknite na naslednjo stran in zopet kliknite na ikono PDF. Ta postopek po potrebi večkrat ponovite.

 • vCard (pri lastnikih in zastopnikih)

  Poslovno vizitko vCard, ki je standardna oblika elektronske poslovne vizitke in vsebuje ime, naslov, telefonsko številko, e‑poštni naslov in druge kontaktne podatke, si lahko ogledate v razdelku z rezultati pod zavihkoma za imetnike in zastopnike s klikom na ikono Ikona vCard na desni strani.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.