Gå till hemsidan
EUIPO
Skydda dina varumärken och mönster i Europeiska unionen.

Skydda dina immateriella rättigheter i EU

Resultat av avancerade sökningar

Resultaten visas under samma flik som där du gör din sökning.

eSearch visar maximalt 15 resultat per sida. För att gå till en annan sida i sökresultatet klickar du på ett av sidnumren du kan se uppe i övre högra hörnet eller, för att se intilliggande sida klickar du på en av pilarna.

Totalt antal sökresultat visas intill flikrubriken, t.ex. 197 sökresultat på 14 sidor på 0,338 sekunder. Ovanför resultatet visas antal resultat, antal sidor och den tid det tagit att behandla din begäran.

Beroende på aktuell sökflik visas ikoner och olika alternativ ovanför listan med resultat:

 • Ställ in avisering (visas i flikarna ”Varumärken” och ”Formgivningar”)

  Du kan ställa in aviseringar genom att klicka på denna ikon Aviseringsikon. Läs mer om aviseringar här.

 • RSS-flöde (visas i alla flikar)

  Du kan välja att prenumerera på RSS-flöden (för att se information som uppdateras ofta) genom att klicka på RSS-ikonen Rss-ikon

 • Pdf (visas i alla flikar)

  Du kan också välja att se resultaten på sidan som visas för dig i pdf-format genom att klicka på pdf-ikonen Pdf-ikon

  Observera: Eftersom verktyget är förinställt för att visa högst 15 resultat per sida kommer pdf-filen endast att innehålla de första 15 resultaten. För att få fram en pdf med fler resultat, gå till nästa sida och klicka på pdf-ikonen igen. Upprepa denna procedur så många gånger det behövs. Du kan också ändra hur många sökresultat som ska visas per sida genom att klicka på nedåt-pilen i det lilla fältet till höger som visar antalet resultat per sida.

 • vCard (visas i flikarna ”Innehavare” och ”Ombud”)

  vCard är ett standardfilformat för elektroniska visitkort som innehåller namn, adress, telefonnummer, e-postadress och annan kontaktinformation. Via flikarna Innehavare och Ombud kan du nå en persons vCard genom att klicka på ikonen Vcard-ikon på höger sida.

 • Filtrera sökresultatet

  Resultatet av avancerade sökningar kan filtreras med hjälp av fördefinierade kriterier. För att göra detta, klicka på ”Se filter” till höger ovanför resultatlistan.

  • För EU-varumärken: Registreringsstatus, ”offentliggjord i”, Niceklassificering och varumärkestyp för EU-varumärke och internationellt varumärke.
  • För registrerade gemenskapsformgivningar: Formgivningsstatus, Locarnoklass, ”offentliggjort i” och innehavarens land
  Egenskaper

  Förfina din sökning
  Du kan förfina din sökning utan att behöva gå till den avancerade sökfunktionen. Det gör du genom att klicka på en av de ”egenskaper” som räknas upp i kolumnen.

  Egenskaper

  På så sätt tas ditt nya sökkriterium med och begränsar sökningen ytterligare. Du kan upprepa det här steget om du vill lägga till fler kriterier och få ett mer avgränsat sökresultat.

  För att visa resultatet i detalj, rulla ner på sidan.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.